Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Anime Konusu

One Piece'te, haftalık bölümlerin dışında One Piece animesi ile ilgili birçok materyal var. Bölüm yorumları, yapısı gereği bu materyallere izin vermiyor. Bunlar bazen, henüz yayınlanmamış bölüm isimleri ve ya önizlemeleri gibi spoiler unsuru taşıyan, bazen de ses aktörleri ile ilgili gelişmeler (yeni görevleri, ölüm haberleri, röportajları vb.) gibi 'Bölüm Yorumu' yapısına uymayan materyaller olabiliyor.

Şahsi olarak bunların, 'Genel Sohbet' ya da 'Manga Bölüm Yorumları' gibi konularda heba olmasını istemiyorum. Bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum.

Bir şey daha belirtmeliyim ki; konunun yapısı 'Anime hakkında düşünceleriniz' ya da 'Anime Manga karşılaştırması' gibi düşünülmesin. 'Genel' tabirinin içine bunlar da giriyor elbette fakat temelde konu, yukarıda da açıkladığım gibi, One Piece Animesinin bölüm yorumları kısmına uymayan materyallerini içeren bir yapıdadır.

Spoiler serbesttir.
 
Son düzenleme:
Gelecek bölüm isimleri
[04/05] 643: "Yer Gök Sarsılıyor! Amiral Fujitora'nın Gerçek Gücü!"
[11/05] 644: "Öfkeli Darbe! Dev, Lucy'ye Karşı!"

 
Batırmasalar animeyi daha güzel olacaktı. Marineford Arc 40 bölüm, Arabasta Arc 38 bölüm iken 10-15 bölümde bitirilmesi gereken Punk Hazard 45 bölüm sürmüş.
 
Şu videoya denk geldim koptum.Görünce direk dile kısmından başlıyor :D

[video=youtube;ChG_PfGA8tA]http://www.youtube.com/watch?v=ChG_PfGA8tA[/video]
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık