Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Görünüşüne Göre Hangi Meyveyi Yerdiniz?

Arkadaşlar ilginç bir anketle karşınızdayım.Şu ana kadar 5 şeytan meyvesi gösterildi.(Yenilmeden önce)
Size sorum şu:Varsayın önünüzde aşağıdaki 5 şeytan meyvesi var ve güçlerini bilmiyorsunuz.Hangisini yerdiniz? :)

Not:Gerek görünüş gerek de içgüdü olarak düşünün ;)


Gomu Gomu no Mi



Bara Bara no Mi



Awa Awa no Mi



Ushi Ushi no Mi Model Giraffe



Yami Yami no Mi



Ben şahsen Yami Yami no Mi'yi yerdim daha egzotik ve hoş bir havası var :)
 
Bara Bara No Mi(Hem görünüş hem tercih)

Nedenini anlatayım. Hiddetlenmeden okuyun

Bildiğimiz üzere haki "meyve özelliği"ni iptal etmiyor. Yani luffy nin bir kolunu (hakili) tutarsak diğer kolunu uzatabilir. Lastikliğini korur yani. Aynı şekilde Kizarunun ve Akainunun bedenine hakiyle vurulabiliyor. Ama o an ışıklığından/ magmalıgından birşey kaybetmiyor amiraller.

Yavaş yavaş geleceğim noktaya geliyorum.Paramecia meyvelerin bazıları kullanıcıya süper güçler veriyor.(Buggy nin meyvesi)
ama süper güç verse bile o beden kullanıcının öz bedeni oluyor. Yani Buggy 10 a da bölünse o parçaların her birine bir gürzle normal bir atak yaparsak buggy acıyı hissediyor. Ama normal kesme saldırılarından hiçbirşekilde etkilenmiyor. Şimdi bu meyveyi secme sebebimi söylüyorum:

Buggy e hakili olarak bir kılıçla kesme saldırısı yaparsak "meyve özelliği" bölünmek oldugu için ve o beden buggy nin öz bedeni oldugu için ayrıca haki meyve özelliğini iptal etmediği için bu saldırının ardından bölüneceğini ve hasar almayıp acı çekmeden kurtulabileceğini düşünüyorum . E. Odanın Buggy nin meyvesini secerdim demesinin sebebi bu bence. Yani Buggy hakili-hakisiz asla kesilemez bu yuzden bu meyveyi secerdim. Cunku tüm kılıç ustalarına karsı ustun olunuyor direk...

Ayrıca meyve, hakimiyeti geliştirilir ve ustune de eklenebiliyorsa haki eklenebilirse, bolunulebildiği için ayaklar ve ellerle birden fazla hedefe busoshoku haki eklemeli ataklar yapılabilir. Koşuş hızı artırılıp kenbunshoku hakiyle kucuk ve buyuk "alan" saldırılarından kacılabilir. Cok cok yararlı bir meyve, kenbunshoku hakiyle birlestirilmesiyle tam atak anından once bolunulebilir.. bir de haoshoku ya sahip olunursa olacaklardan bahsetmiyorum bile :D
 

Bon Voyage

Doru Doru No Mi.
Bu adamın hayranlığı bende bir başka.
Seçeneklerden ise Yami Yami no Mi meyvesini isterdim açıkçası.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık