Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sevdiğiniz Tower Of God Karakteri

En Sevdiğiniz Tower Of God Karakteri


  • Kullanılan toplam oy
    83
İyi günler. Yeni güncel birisi olarak forumda olduğunu görmediğim bu konuyu açmak istedim. :)

Forumda bir ankette en fazla 15 seçenek konabildiği için 14 tane karakteri koyup 1 tane de diğer seçeneği koyacağım. En sevdiğiniz karakteri ayrıca yorumlarda da sebepleri ile belirtmenizi rica ediyorum. :)

Seçenekler:

Baam

Serinin ana karakteri. Arkadaşı Rachel'ın peşinden giderken kuleye giriş yapmış ve Rachel'ı takip etmek için kuleye tırmanmaya başlamış ve bu sırada bir sürü yeni arkadaş edinmiştir. Onları korumak için her şeyi yapar, korkusuzdur. Ayrıca potansiyeli hemen herkesin dikkatini çeker.
Khun Aguero Agnis

Serinin bir diğer önemli karakteridir. Baam'ın en yakın arkadaşıdır diyebiliriz. İlk başta Baam'ın yanında sinsi bir görünüm çizse de Baam ile gerçekten yakın arkadaş olmuş ve dehasını ona yardım için kullanmıştır. 10 büyük aileden birisine mensuptur. Rachel'dan nefret eder. Rak ile anlaşamaz. :D

Rak Wraithraiser

Baam ve Khun'un en yakın arkadaşıdır. Üçlü takılırlar. xd Fazla tezcanlı, özgüveni yüksek, pırlanta gibi kalbe sahip birisidir. Arkadaşları ona Timsah o da onlara Kaplumbağa der. Baam ve Khun ile kuleyi tırmanmak ister.

Rachel
Serinin en tatlı, en şeker, en güzel, en temiz kalpli, en vefakar karakteridir. Serinin başında Baam'ın kuleyi tırmanma amacıdır. Baam mağara gibi bir yerde yalnız başınayken tanıdığı tek kişi Rachel'dır.

Androssi Zahard

Bir Zahard prensesidir. Bu dahi yetenekli olduğunı anlamak için yeterlidir. Baam'ı erkek arkadaşı olarak niteler.Bazen asabi birisi olabilir. Serinin başında en çok Anak Zahard ile çekişmiştir.

Yuri Zahard


Ha ailesinden bir Zahard prensesidir. Aşırı güçlüdür. Çok gözü karadır ve serbestliği seven bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden bir Zahard prensesinin asla yapmaması gereken çok şey yapmıştır. Baam'a çok değer verir. Dövüşmeyi sever ve gücüne güvenir.

Ship Leesoo

Serinin başında ürkek ve herhangi bir dikkat çekici vasfı olmayan biri gibiyken zekasının yardımıyla kendisinden güçlü üyelere sahip bir takıma liderlik edecek konuma gelmiştir. Koon ile atışması sık yaşanan bir olaydır. Lider olmasına rağmen takım arkadaşlarına garsonluk yapar.

Serinin ikinci sezonunda seriye dahil olmuş ilk başta kuleyi tırmanmakta çok zorlanırken yeni takım arkadaşları ile birlikte ilerlemeye başlamış Baam ile çok benzeyen ve bu benzerliğinin bazı karakterlerin de dikkatini çektiği birisidir.
Urek Mazino

Bir kuralsızdır. Seride aktif olanlar arasında en güçlüdür. Kurduğu oluşumla On Aile için dahi bir tehdittir. Kadınlar konusunda hassas ama bir o kadar da iletişimde beceriksizdir.
Anak Zahard

Annesi bir Zahard prensesi iken Zahard Prenseslerinin evlenme yasağını kırmış ve Anak doğmuştur. Anak bu sayede annesinin yeşil nisanına sahip olmuştur. Bu niteliği yüzünden Androssi ile ilk başlarda takışmıştır. Sonrasında yeşil nisanı Yuri Zahard almıştır. Ship Leesoo'nun takımındadır. Ciddi bir kişiliğe sahiptir.
Jinsung Ha

Baam ve Karaka'nın ustasıdır. Yaşı görünümüne rağmen çok fazladır. Ha ailesine mensuptur ve yeteneklerinin Ha ailesi içinde bile eşsiz olduğu söylenir.
Hwa Ryun

Fug'tan bir rehberdir. Rehberlik yeteneği göreni hayrete düşürür. Sonrasında Baam'a yardım etmeye başlamıştır. Ölüm katında ise özel bir kepçenin peşine düşmüştür.
Hatsu

Kılıç ustasıdır. 10 aileden birisi olmamasına rağmen bu kadar yetenekli olması insanların dikkatini çeker. İlk göründüğünde Anak ve Leesoo ile bir takım olmuş sonrasın kuleyi beraber tırmanmaya başlamışlardır. Ciddiyetini sürekli olarak korur.
Beyaz
Asıl adı Hoaquin'dir. Fug'un eski avcısıdır. 10 aileden olan Arie ailesine mensuptur. Babasını geçme isteği yüzünden kardeşleri ile birleşmiş ve Fug'un avcısı olan Beyaz haline gelmiştir.

Diğer karakterler

Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi seride bir sürü karakter var ve her zaman gözükme imkanına sahip karakter sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. O yüzden 4-5 karakter hariç "X var da Y niye yok?" denilebilecek bir sıralama yapmış olabilirim. Ama çoğunlukla seride en çok yer edinmiş ve en çok konuşulan karakterleri seçebildiğimi düşünüyorum. Sizden isteğim Diğer seçeneğine oy verdiğinizde o karakteri yorumlarda belirtmeniz. Ankette olan bir karaktere oy verdiğinizde de yorumlarda belirtebilirsiniz tabii. :D

Tek oy hakkı var. Çünkü anketlerin öyle daha sağlıklı sonuç verdiğini düşünüyorum. Eğer birden fazla En'iniz varsa yorumlarda belirtin.

İyi forumlar. :)
 
Jinsung Ha son yıllarda çıkan manga ve webtoonlar arasında en sevdiğim karakterlerden biri oldu. Onun dışında Androssi'de iyi bir karakterdir. Urek ve Yuri'de seride sevdiğim karakterlerin başını çeker. Tabi birde ana 3'lü var. Ama 1 tane seçenek olduğu için oyum Jinsung reyize
 
Koon ve Rak'ı seviyorum.Urek Mazino ve Jinsung Ha'yı da. Kadınlardan da Androssi Zahard, Yuri Zahard ve Maschenny Zahard'ı severim.
 
Seride yeni güncele geldim. Karakter olarak urek tek geçilir bu kadar net. Rechael yılın ..... ödülü adayı. Ama gözlüklü aile lideri üç dilek vericekti. Belli olmasa da şuan baam'dan güçlü olabilir.

Şu baam'ın ismine takıldım ben. Niye 25. Baam. Yani 24., 23. olanlar mı vardı. Yoksa iradesini taşıdığı kişiler geçmişte 24 kişimiydi. Sanji olayı gibi olmuş biraz:flaugh:

Bu gidişle bir 5 senesi daha var gibi. Bölümler ne kadar zaman aralıklarla çıkıyor bilmiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık