Büyük Korsan Kaidou 19 May 2023 #223 Aga ray’ın saçı normalde sarı, sonradan yaşlılıktan beyaza dönüyor. Orjinal renk Sarı yani. Rayleigh kaldırılmalıdır.
Aga ray’ın saçı normalde sarı, sonradan yaşlılıktan beyaza dönüyor. Orjinal renk Sarı yani. Rayleigh kaldırılmalıdır.
Murray 19 May 2023 #224 Naruto izlemedim ama sadece şu anki izlenilmleri ile hiçbirine karizma demeye dilim varmaz
Trafalgar Law 19 May 2023 #225 Hitsuguya demiştim. Arttırıyorum sonradan izlediğim için birde artık Makishima diyorum. Bu sahnede fenaydı. Animenin en güzel detayı Makishima Gizli İçerik
Hitsuguya demiştim. Arttırıyorum sonradan izlediğim için birde artık Makishima diyorum. Bu sahnede fenaydı. Animenin en güzel detayı Makishima Gizli İçerik
Millennium Wizard 26 May 2024 #227 Gizli İçerik Artık en karizmatik Nika diyebilirmiyiz @RedTeroR ? Luffy fanları bu anketi de alamamış bir masada daha kaybettiler yıllar sonra
Gizli İçerik Artık en karizmatik Nika diyebilirmiyiz @RedTeroR ? Luffy fanları bu anketi de alamamış bir masada daha kaybettiler yıllar sonra
Kenshiro 26 May 2024 #228 Millennium Wizard dedi ki: Gizli İçerik Artık en karizmatik Nika diyebilirmiyiz @RedTeroR ? Luffy fanları bu anketi de alamamış bir masada daha kaybettiler yıllar sonra Genişletmek için tıkla ... İchimaru Gin'den karakterinden daha karizma duruyor valla...
Millennium Wizard dedi ki: Gizli İçerik Artık en karizmatik Nika diyebilirmiyiz @RedTeroR ? Luffy fanları bu anketi de alamamış bir masada daha kaybettiler yıllar sonra Genişletmek için tıkla ... İchimaru Gin'den karakterinden daha karizma duruyor valla...
Jugram Haschwalth 26 May 2024 #230 Ginko paltosu ve sırt çantasıyla ve de ledun ilmi ile diğerlerini karizma konusunda otobana fırlatıyor maalesef
Ginko paltosu ve sırt çantasıyla ve de ledun ilmi ile diğerlerini karizma konusunda otobana fırlatıyor maalesef