Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    120
Kuzan bence net BB tayfasında.


Teach zaten dengeleri bozacak Kuzan ile beraber biraz daha bozarlar sadece.
Bence dengeler epey bozulacak. Oda'nın hedefi o gibime geliyor. Çünkü net söylemleri geçtim bu gibi belli başlı durumlarda sadece olasılık bazlı konuşuyoruz. Başka türlü Oda aradaki bağı nasıl kurabilir ki? :/
Dengeler korunmayacaksa girebilir. Tayfada kalmaz da ciddi savaşır her türlü.
 
Katakulli diyorum. Karasakal tarafı tırt ama bire bir savaşta yetenekli kişiler çıkar. Shanks tarafı da Karasakal tarzı çıkar. Ayrıca konusu açılmışken Shanks tarafı gerçekten çok güçlü olmalı. Domuz iştahlı BB tayfası şimdiye kadar ciddi bir zarar vermediği için böyle bir çıkarım yapabilirim bence. Kaido tarafı güçlü ama yenilmeyecek görüneni seçiyorsak tek adam Bm tarafındaki Kata reyisti. Yenilme durumu bana hala pek mantıklı gelmeyen bir senaryoydu.
 
Wano bir bitsin anketi sıfırlayıp Zoro'yu da ekleyeceğim muhtemelen. :D
Daha sağlıklı olur. Zamanında da demiştim sana konuyu çok erken açtın diye. En azından Wano sonu 3 sağ kolu net bir şekilde değerlendirme imkanımız olacak.

İnsanlar açılışı Kata yapınca daha da büyüyeceğini düşünüyor olabilir :D Shiryu ile King'in toplamının 2 katını almış reis daha söylemeye gerek yok.
2016'da açılmış bir konu için fazla iyimser davranıyorsun. Wano sonunu bekle ;)
 
Amiraller, Mihawk ve hatta Gorosoeide ki ihtiyar kılıççı varken Shiryuu ancak rüyasında kılıç yalarken Zoro'nun final rakibi olur.

Oda bu arcta İki imparator indirirse önümüzde ki arcta Shanks ve Teach sonrasında Amiraller sonrasında ise WG ile kapatır One piece. Zoro fanları arasında şu shiryuu vasıfsız olarak gören bir benim herhalde.
Shiryu vaad ettikleri ve hakkındaki teorilerin gerçek olması halinde çoğu sağ kola nalları toplattıracak bir arkadaş.

Şeytani ruh ve enerji zaten kendisinden beklenilen bir güç. Suke suke no mi'nin uyanışını sağlayabilir. Bu da kuvvetli bir ihtimal. Bunlara ek olarak işin teorik kısmı olarak kalan tek olayı kılıcına elmas meyvesi yedirmesi olacaktır. Bütün bu güçlerin anlamı şudur ki Shiryu'yu yenmek istiyorsan hissetmenin de ötesinde bir gözlem hakiye sahip olman, Op evreninin kairoseki ile birlikte en sert maddesi olan elmasa dayanacak kadar silahlanma hakisinin olması gerekir. Ayrıca Shiryu'nun hız, kılıç ustalığı, teknik gibi temel yeteneklerine de üstün gelmen gerekir.

Sonuç olarak vasıfsızlıktan epey uzak bir karakter aslında. Tabi Oda Shiryu'yu boş paket olarak bırakıp dediklerimin herhangi birini bile gerçekleştirmezse o başka.

King'ten sana ekmek çıkmaz :( İzo halletsin önce ;)
Sen Izo dedikçe Lütfü'nün Belami' si aklıma geliyor :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık