ihsahinyo 11 Eyl 2011 #1 Sir Crocodile'den güzel bir Impel Down AMV'si Crocodile severlerin beğeneceğini umuyorum... Muzik: Black Strobe - I'm a Man Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Ara 2020
Sir Crocodile'den güzel bir Impel Down AMV'si Crocodile severlerin beğeneceğini umuyorum... Muzik: Black Strobe - I'm a Man
Yonkou-Sh4nks 28 Şub 2012 #4 Crocodile çok kral bir kişilik ya. Güçlüde hemde luffy için harcanmış bir karakter demiştim ama öyle değilmiş
Crocodile çok kral bir kişilik ya. Güçlüde hemde luffy için harcanmış bir karakter demiştim ama öyle değilmiş
Honey Badger 28 Şub 2012 #5 Baya sevdim bazı sahneleri kaydırmış ama impel downdaki ritim sahnesi çok iyiydi.
Dattebayo..! 2 Mar 2012 #7 Güzel amv muhtemelen croc kadındı falan muhabetteleri döndükten sonra yapmıştır adam Im a MAN
Yonkou-Sh4nks 2 Mar 2012 #9 Dattebayo..! dedi ki: Güzel amv muhtemelen croc kadındı falan muhabetteleri döndükten sonra yapmıştır adam Im a MAN Genişletmek için tıkla ... Aynen bro doğru diyon . Ama croco ilerlerdede yine görünür diyorum yani güçlü bir karakter.
Dattebayo..! dedi ki: Güzel amv muhtemelen croc kadındı falan muhabetteleri döndükten sonra yapmıştır adam Im a MAN Genişletmek için tıkla ... Aynen bro doğru diyon . Ama croco ilerlerdede yine görünür diyorum yani güçlü bir karakter.