Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Baby 5

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 114 91.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 11 8.8%

  • Kullanılan toplam oy
    125

Baby 5 (Bebī Faibu), eski Donquixote Korsanları'nda hizmetçilik ve suikastçilik yapan, Pica Birliği'ne bağlı bir yöneticiydi. Happo Donanması'nın 13. lideri Sai ile nişanlanıp, bu donanmaya katılmıştır. Gerçek adı henüz açıklanmamıştır.

Görünümü

Baby 5 oldukça uzun bacaklara sahip, çekici bir kadındır. Dudaklarına ruj sürer ve üzerinde Fransız hizmetçilerin giydiği etekleri dantelli bir hizmetçi kıyafeti vardır. Genelde ağzında bir sigara olur ve beline silahlarını taşımak için kemer takar. Genelde sırtında çeşitli silahlar olur. Uçları lüleli, uzun siyah saçları vardır ve kafasına beyaz renkte bir taç takar.
Punk Hazard'a geldiğinde büyük gözlükler takıyordu ve ağladığında gözlüğün içini gözyaşları dolduruyordu. Bu görüntüsünde sırtında büyük bir lav silahı ve bir mitralyöz vardı.

8 yaşındayken saçları çok daha kısaydı ve kafasında bir kurdele vardı. 14 yaşındayken saçları biraz daha uzundu, fakat bu sefer kafasında kırmızı kurdele vardı. Ayrıca kahverengi eldivenler takıyordu.

Kişiliği

Baby 5 daha çok küçükken annesi tarafından işe yaramaz olarak görülüp terk edildiği için, insanların isteklerini kıramaz. Kim ne isterse yapmaya hazırdır. Sai ondan dalga geçerek kendini öldürmesini istediğinde, tereddüt bile etmeden silahını kafasına dayamıştır ve tetiği çekmesi Sai tarafından son anda engellenmiştir.


Baby 5 bu özelliği yüzünden kendisinden istenilen her şeyi yapar. Dilediği silaha dönüşebilmek gibi bir gücü varken, sırf bir silah satıcısı istedi diye ondan silah satın almıştır. Sonuç olarak 98.000.000 Beli parası gitmiştir. Ayrıca sekiz kişi ile nişanlanmıştır. Ancak nişanlılarının hepsi Donquixote Doflamingo tarafından öldürülmüştür. İnsanlar ona bu davranışının iyi olmadığını söylediğinde kendine hakim olacağına dair bir kararlılığa girse de, biri bir şey istediğinde yeniden eski haline döner.

İhtiyaç duyulma arzusunun yanı sıra, oldukça duygusal biridir. Doflamingo'nun nişanlısını öldürdüğünü öğrendiğinde kontrolünü kaybetmiş ve var gücü ile ona saldırmıştır. Law'a sinirlendiğinde ona vurur, ancak Law'un ters bakışlarına maruz kalınca Buffalo'ya sarılıp ağlar. Baby 5, eski Donquixote Korsanları üyeleri içinde iyi sayılabilecek tek kişidir.


Yetenek ve Güçleri

Eski Donquixote Korsanları'ndaki bir yönetici olan Baby 5 güçlü bir kadındır. Genelde Buffalo ile birlikte takılır ve onun gücüyle kendi gücünü kombine ederek değişik saldırılar yapar. Buffalo'nun daha çocukken katıldığı tayfada, bu noktaya kadar gelebilmesi onun gücüne işarettir. Diamante'nin söylediğine göre tayfaya girmeye çalışan 100 kişi, en fazla iki gün dayanabilmiştir.

Zayıf görüntüsüne rağmen, dayanıklıdır. Tabanca ile vurulmasına rağmen bundan pek etkilenmemiştir. Şogun Franky ve Nami'nin yıldırım tabanlı saldırılarına da dayanmıştır.

Fiziksel gücü iyidir. Çok ağır silahları rahatça taşıyabilir. Ayrıca zayıflık avantajını kullanarak oldukça yüksek yerlere sıçrayabilir. Buffalo zehirli gazı dağıtmak için rüzgar yaratacağında onun sırtından havaya zıplamış ve işini bitirince tekrardan onun sırtına iniş yapmıştır.

Şeytan Meyvvesi
Baby 5, Paramecia türü bir meyve olan Buki Buki no Mi'yi yemiştir. Bu meyve ona bedenini istediği silaha dönüştürme gücü vermiştir. Meyvenin açıklamasına göre, Baby 5'ın bedeni tamamen silahtır. Uzuvlarını kılıca ya da ateşli silahlara dönüştürebilir, yahut bedenini tamamen dev bir kılıç, roket ya da orak yapabilir. Ayrıca bu meyve, Daz Bones'un meyvesi Supa Supa no Mi'den hiyerarşik olarak üstündür.

Silahları
Bedenini dönüştürdüğü silahların yanı sıra, kullandığı değişik türde silahlar da vardır. İlk göründüğünde sırtında dev bir lav silahı ve mitralyöz bulunuyordu. Ayrıca belinde bir kılıç vardı. Mitralyözü ustaca kullandığı görülmüştür. Uzak mesafeden Şogun Franky'ye isabetli atışlar yapmıştır. Dressrosa'nın işgali sırasında elinde bir bazuka ile görülmüştür.

Ek Bilgiler

- Baby 5, eski Donquixote Korsanları'nın tutuklanmayan üç üyesinden biridir (Diğerleri Viola ve Bellamy).

Künye

Adı: Baby 5
Okunuşu: Bebī Faibu
İngilizce Adı: Baby 5
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 682, Anime 608
Bağlantıları: Happo Donanması, Donquixote Korsanları (Eski)
Unvanları: Korsan, Suikasçi, Hizmetçi
Yaşadığı Yerler: Spider Miles (Eski), Dressrosa (Eski)
Yaşı: 24
Durumu: Canlı

Şeytan Meyvesi
Adı:
Buki Buki no Mi (Tr. Silah Silah Meyvesi, İng. Arms Arms Fruit)
Anlamı: Silah
Türü: Paramecia
 
Son düzenleme:
Forumdakilerin bir kısmı küçümsüyor ama bence bu kız sağlam.
Baby 1-2-3-4 çıkar mı acaba? Bence o kadar ayrıntıya düşkün bir mangaka çıkarır.

Teşekkürler Smoker.
 
Bence acayip güçlü bi meyveye sahip.Düşünsene Atom bombası felan attığını.En kötü kizarunun ışınlarını atabilicek bir silah geliştirebilir.İşi gücü 6 patar çıkarmak :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık