Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin çatıya çıkması Dresrosada, Doflamingonun peşinden gitme işine dönecek sanırım. Sonra Kaido Wanoya uçar bir de orda takip eder. Al sana Odavari senaryo.
 
Garp ve Sengoku'yu Teach ve yeni yetme ekibi karşılamıştı. Teach o ekibin çoğuna Ace ile savaşında arada kaynamama emri veriyordu. Kaido da işlenene kadar yüceydi, bu seride bir önceki çağda farkını ortaya koyan bi Roger var bi Newgate. İki kralın yokluğunda meydan kalacaksa varsın kalsın.
Wb burma bıyıklarla veletlerin peşinde koşarken bizimkisi Roger ile Kol kola girip Xebec tokatlıyorlardı. Bu alemde Roger'ın yanında ismi anılan 2 kişiden bir tanesidir Garp.

Teachin iki meyve ile öldüremediği Marco'nun amiral saldırısını direkt alan Marco'yu tek yumrukla ölümü gösterip sıtmaya razı eden bir adam var. Yonkou sağ kolu tokatlamış adamı daha yürüyecek yolu olan velet olarak gören adamdır Garp. Wb gibi gereksiz duygusal değildir. Gözünün önünde oğlum dediği kişi delinip sinirli hali ile bir amirali yanında götürmeyi beceremeyen beyazbıyığa benzemez reis.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık