Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden geldi. Beyazsakal'ın adamlığını sorgular oldu millet. Kin'emon geldi serideki güç dengesini sorgulanır oldu. Bu wanodaki karakterler seriyi berbat ediyor. Momonun baba dediği herkesten nefret ediyorum kendisi de dahil.
Milliyetçiliğin kim hayrını görmüş de Oda görecek. Külotçu japonları gazlayacağım diye saçma sapan işler peşinde koşuyor
 
Bölüm sonunda 1000. bölümde beklediğim sahnenin benzeri çizilmiş. 9 kından her bireri Kaido önünde şov yapmadan biz Kaido ile alakalı hiçbir şey öğrenemeyeceğiz. Gelen geçen vuracak, sonra Kaido geveleye geveleye diyecek ki size şimdi en güçlü canavarın gücünü göstereceğim falan. O yüzden Kaido'nun dayak yemesi beni çok şaşırtmaz. Zaten adamın ilk tanıtımında 7 defa yenildiği, bilmem kaç defa yakalandığı, bilmem kaç defa idam edilmeye çalışıldığı söyleniyordu.

Benim canımı sıkan olay şu: O kadar yenilgiye, işkenceye, tutuklanmaya rağmen adamda tek yara izi vardı. Diğer yenilgi vs olaylardan hiçbir yara izi yok. Hadi Oden'i geçtim de Kinemon'dan falan hasar almak nedir qq. Yani OP dünyasında o kadar kişi sana hasar veremiyorken kıçı kırık Kinemon sana çizik atabiliyor. Yani umarım bunu sadece bu haki olayına bağlamaz. Ulan 7 defa yenildiğin rakiplerin hepsi de mi cahill. Bu konu umarım güzel aydınlatılır. 2-3 bölüm sonra ben en güjlü canavarım, bende iz kalmaz deyip hepsi ortadan falan kalkmaz umarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık