Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991: Ölmemize İzin Verin

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda iyice çorba etti her şeyi, çok rahat takılıyor bu ara, en azından bizim has üçlüyü görmek güzel. Adamdır 3 üde, forumda sürekli luffyci, zorocu, sanjici olarak ayrı kitleler olsada, beyler şunu anlayın bu 3lü gerektiğinde birbirleri için canlarını verirler boşa tartışıyorsunuz.
Evet boşa tartışıyorsunuz herkes en iyisinin jinbe olduğunu bilir :D
 
Rezil bölümdü. O kadar zarar verilemeyen , havada, karada ve denizdeki en güçlü varlık ne hallere düştü :D

Koca X-Drake VS Who's Who & Queen & Hawkins off panel :D Nasıl bunlar bir araya geldiler belirsiz. Kaido, Jack için "O benim has adamım ona yaptıklarınızı oturup izleyecek değilim" çekiyor. İyi de adam 3 sayıdır oturup izliyor. Yani, Oda ne yaptığını bilmiyor bence artık.Serbest stil takılıyor :D
Kaido güç takıntılı. Birisi anca zorlu rakipler hatta ölüm kalım anında güçlenir. Kaido güçlenmesine izin verdi. Öldürülecek hale gelince de korudu. Doğru olanı yaptı.
 
Ah ulan Oden. Sen yaşayacaktın mink ve samuraylar ile yeni yonkou olurdun. MF savaşında tek başına olsa wbden daha çok zarar verdi valla. 9 kının alayını öyle bir yetiştirirdi ki. Zaten sürekli çalışıp geliştiriyorlardı. 20 yıl daha yetiştirse adamın amiral seviyesi bir sürü adamı olacaktı. Serinin potansiyel sahibi adamlarını da toplamış. 2 kılıcı da 20 yılda karartırdı. Yazık oldu.
 
Etkileyiciydi cidden. Kaido’nun en iyi sahnelerinden biri oldu. Bu Jack büyük ihtimalle geri dönecek aksiyona. Kaido ve tayfasının flashbacki ne zaman başlayacak acaba.
Kaido'nun tayfayı nasıl kurduğu fbsi gelirse bu King'in olduğu bir bölümde olur.Tayfasına ilk katılan adamın King olduğu bariz benim için.
 
Luffy böyle 7-8 bölüm daha koşar. Bu sırada her bölümde sırayla farklı bir tayfa üyesi yanına gelip hadi Kaido’ya gidek der. 1000.bölümde Luffy çatıya çıkmayı başarır.
 
Adamı dövüp poşet gibi kenara atmışlar.Ölümcül dövüş tamam da Jack için böyle sadece xd.Dof da daha güçlü döner o zaman Rosa'daki halinden.
Dostum bu Jack sana ne yaptı? Topunu mu patlattı? Misketlerine mi el koydu? Öğretmene mi şikayet etti? Nedir bu Jack nefretinin arka planı? Hiç yorulmadan günde 50 tane "lanet olsun sana Jack" tadında mesaj atıyorsun. Dök içini rahatla. Hakikaten merak ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık