Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franky'nin ışınını bence küçümsüyorsun :ühü:Tam güç kullandığı sahne var mı hatırlayamadım ama Elizabello'nun yumruğu gibi az ama öz görüyorum onu. Düşman başına yani.
Edit: BAA'da kullanmış Link.
Vurduğuda daha piyasada yok hala ayrıca. Bide Radical beami aynı skill'de olsa güç bakımından ayarlıyor galiba. Kimisinde ufacık lazer atarken kimisindede bu videodaki gibi yer gök bir oluyor.
Edit2: Bu link'te gücünü baya düşürerek kullanmış. Yani tam kapasiteni görmemiş bile olma ihtimali hala var. Hala doğru karar olduğunu düşünüyorum g4 açtığı için. Oars'la bir kıyaslama yapıyor number'ları. Tabi eski güçleri yok ama çok zamanlarını alacak açmazsa.
Franky'nin ışınını küçümsemek istemiyorum da biz bu adamların maks.larını görmedik inşallah bu arc.'ta bunu görürüz.
Cevap olarak baktığımızda Franky kaçıncı adam Luffy'nin ama aynı seviyedeki bir yonkou ile komutanı seviyesine baktığımızda pek de mantıklı gelmiyor. Hele hele Apoo ile dövüşürken bunlarla dövüşürken zaman kaybedemeyiz kaçmamız lazım diyorken Zoro ve Luffy.
 
Zoro, Wano sonu amiral. Luffy de kaptan ve ana karakter kontenjanından amiral seviyesi olur. Şunun şurasında 4 sene kalmış Op'un sonuna noooolacağdı ? :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık