Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 964: Oden’in Macerası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusursuz bir sayı. Oden kesinlikle Oda’nın zirvesi. Maceracı ruhu bu kadar yüksek bir karakter bir daha gelmez. Beyazbıyık’ın müthiş ortamını da görmüş olduk. Aile hissini alıyor gerçekten insan. Böyle bir aile saadeti dururken Raftel ile falan ben de uğraşmazdım. Oden-Beyazbıyık ikilisi rakip falan tanımaz yoksa.

Roger’ın bu bölümdeki çizimi çok hoşuma gitti. Hastalığı daha başlamamış mı acaba. Oden ona nasıl katılacak cidden merak ediyorum.
 
Çok güzeldi be.
Oden tam bir manyak ya. Çok güldüm gemiye tutunma sahnelerine çok iyiydi. Baya dayanıklı tutunurken uyuyor falan hahaha.

Toki-Oden ve Zoro-Hiyori benzerlikleri kendini göstermeye devam ediyor. Zoro da ilk karşılaştıklarında Hiyori’yi bir adamdan kurtarmıştı ve Hiyori de, Zoro’yu tedavi etmişti. Aynısını Oden ve Toki’nin ilk karşılaşmasında da yaşıyoruz.

Ve Wb’nin, Oden’e brother falan demesi de çok güzeldi.

Gerçekten kusursuz bir sayıydı. :D
 
Oden flashbacki daha da sağlam yerlere gidecek gibi. Sadece efsaneleri birazcık görmek bile büyük keyif. Flashbackin acılı sonunu da düşününce One Piece'in en iyi flashbacki olması hiç de şaşırtıcı olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık