kardeş şuan çalışıyorum. akşam iş çıkış biraz bakacağım. tam bir tercüme yaparmıyım bilmiyorum. yaparsam sana atarım.osmanlıcan var oku bana yaz anlamlarını özelden yazabilirsen çok çok makbule geçer.
kardeş şuan çalışıyorum. akşam iş çıkış biraz bakacağım. tam bir tercüme yaparmıyım bilmiyorum. yaparsam sana atarım.osmanlıcan var oku bana yaz anlamlarını özelden yazabilirsen çok çok makbule geçer.
Videoları izle sende görÖlçmüşler mi
Yok kardeş burası krıklarelinin meşhur cin köyü.Sahiplenmişler burayı.İnsanları çekip cin demişler bildiğin,Ortaçağda bunu kilise yapıyordu.Yaşlı kadınları cadı diye avlıyolardı o hesap
Tamam cinli dedikleri için çekmeye gitmişer yakalamışlar işte.Aynı şekil yer 6 ve Babofilms kanalları da çekti.Madem cinlere tesis edilmiş bu köy,bu elemanlar akıllarını mı yitirmişler gece gece oraya gidip ?
Evet çünkü adamlar canını tehlikeye atıyor.Babofilms karadedeler olayı yaz izle attığım videodaki köye gidiyorlar.Babofilms'in videosuna baktım,adamlar bu videoya 50 bin like gelirse daha çok cinin olduğu bir yere gidicez falan diyor,iyi para var demekki bu işte
Şu tepkilerin samimiyetsizliğine bakar mısın?Ben ettim,sen etme.
İlim irfan akıyor adamdan beCinlerden falan korkmayın.
Onlar bizden daha çok korkuyorlar.
Hani cin diyince korkup “aaaa öyle deme” diyen tipler var o yüzden.
Bir de şu aaa cin gördük yutuba yükleyeyim diyen videolara hala inanan var mı ya
Forumda son 6 ayda 2 kere falan gördüm Historia'yı cinler kaçırmış olabilirİlim irfan akıyor adamdan be