En iyileri geçen seneki gibi Grammy ödülü yapamadım (Bk.
https://www.korsanfan.com/konu/2022-korsanfan-en-iyileri.10731/post-2473904). Allen, umarım alınmaz. Geçen senekini biraz değiştirerek, ekleme yaparak ve bazılarında en iyi hiç bulamamaktan bazı kategorileri çıkararak düzenledim.
- Yılın kadın üyesi: @Bisküvi
- Yılın erkek üyesi: @Keepr
- Yılın en iyi video içerik üreticisi: @Trafalgar Law
- Yılın en havalı üyesi: @artyomdh ve @Aang
- Yılın en komik üyesi: @Skywalker (Geçen sene de sana aynısını takdim etmiştim. Resmi duruyor.)
- Yılın en tutkulu fanı: @Whitebear D (Beyazbıyık ortalıkta olmamasına rağmen Beyazayı'nın taptaze hatırlatmasından bunu ona sunuyorum.)
- Yılın yazıma en dikkat edeni: @Roronoa (Yazım konusunda çok geliştirdi kendini. Abisi olarak hakkını veriyorum.)
- Yılın en iyi rumuz adına sahip üyesi: @Bisküvi
- Yılın en iyi avatarına sahip üye: @Erwin Smith
- Yılın en sansasyonel üyesi: @Kuroro (Lobi işlerinde iddialı ve skandal hareketler gördüğüm için kendisine takdim ediyorum.)
- Yılın en iyi konusuna sahip üye: @Allen (Caps konusu dışında başka aklıma gelmediği için objektif olarak bu hakkı sonuna kadar hak ediyor.)
- Yılın Spotify müzik dinleme süresi kralı: @Vintage Culture (165.000)
Konularım özelinde de en iyileri sunmak istiyorum:
- Yılın erkek kedidaşı: @Keepr
- Yılın kadın kedidaşı: @Bisküvi
- Yılın albüm yorumcusu: @Vintage Culture (Dinlediğiniz Son Albüm konusunda yorumlama becerin müthiş, gerekeni veriyorum.)
- Yılın Eurovision yorumcusu: @JeanTannen (Bazı komik yorumların hâlâ aklımdadır.)
- Yılın ESC müzik konusunda en zevkli adamı: @sensey
- Yılın türkücüsü: @Roronoa