carpe d. em 3 Eki 2023 #251 Cavitq11 dedi ki: Banada fufufufu yazar mısın ? Genişletmek için tıkla ... Tututu sana nazar değmesin cavit. Skywalker dedi ki: Vegapunk'ın kafa patlamadıysa Saturn bu. Genişletmek için tıkla ... O nasıl dönüşüm ya ne oluyor arlongun dişi gibi her seferinde daha kalın kafa mı çıkıyor yerine?
Cavitq11 dedi ki: Banada fufufufu yazar mısın ? Genişletmek için tıkla ... Tututu sana nazar değmesin cavit. Skywalker dedi ki: Vegapunk'ın kafa patlamadıysa Saturn bu. Genişletmek için tıkla ... O nasıl dönüşüm ya ne oluyor arlongun dişi gibi her seferinde daha kalın kafa mı çıkıyor yerine?
King of the Hell 3 Eki 2023 #252 Cavitq11 dedi ki: King ve teorilerinin arkasındayız,sponsor falan lazım olursa Red ile ben yanındayız kardesim devammm xd Genişletmek için tıkla ... Zaten şu forumda 10 kişi toplasak shounen dergisine damga vuracak bir seri çizilir. Sadece çizecek birisi lazım.
Cavitq11 dedi ki: King ve teorilerinin arkasındayız,sponsor falan lazım olursa Red ile ben yanındayız kardesim devammm xd Genişletmek için tıkla ... Zaten şu forumda 10 kişi toplasak shounen dergisine damga vuracak bir seri çizilir. Sadece çizecek birisi lazım.
İtachi_27 3 Eki 2023 #253 King of the Hell dedi ki: Sanırım korktuklarım başıma gelecek. Bu kishimoto & Oda arkadaşlığı bizi mahvedecek. Naruto ve sasuke'nin ayrı yönlerde ilerleyip ortak düşmanı indirmesi hikayesini Luffy ve Karasakal ile yaparsa geceleri rahat uyumasın Oda. Genişletmek için tıkla ... Bunun olacağını ben çok uzun zamandır söylüyorum.
King of the Hell dedi ki: Sanırım korktuklarım başıma gelecek. Bu kishimoto & Oda arkadaşlığı bizi mahvedecek. Naruto ve sasuke'nin ayrı yönlerde ilerleyip ortak düşmanı indirmesi hikayesini Luffy ve Karasakal ile yaparsa geceleri rahat uyumasın Oda. Genişletmek için tıkla ... Bunun olacağını ben çok uzun zamandır söylüyorum.