Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato'nun haki tokuşturması yakın çekimden bakıldığı için efektler daha fazla gibi. Luffy'nin haki çarpıştırması ise daha uzaktan resmedildiği halde efektler gözle görülür şekilde ve patlama efekti çok daha fazla alanı kapsıyor. Luffy>Yamato'dur herkes ayağını denk alsın.
Aynısını dedim. Oradaki haki efektleri Luffy vs Katakuri'de var.:D

Hatta fiziksel temas yok. Güzel sahneydi.:D

 
Bu arada şimdiye kadar gözüken en geniş siyah taşan haki olabilir. Roger vs WB sahnesi daha büyüktür ama onu geniş açıdan göstermedi.
 
Dostum şimdi biz ileriyi dönük konuşuyoruz zaten. Şu sahneden belli olmaz ama haftaya az buçuk izlenim oluşur. Şimdilik söylenenler tahmin.
ANlıyorum seni ama yamato hala genç ve sadece wano görmüş bir karakter. Kid killer zoro vs vs kaido karşısında tabiri caizse hatta luffy bike patates oldu. Habi queenin hafıza yoksunu oldugu anda da olsa bm bayılttıgı evrende kata kaidoya bu novalardan çok daha fazla hasar verir yada zorlar . Mantıklı olanda bu zaten ki serinin yazarıda ilk sayıdan son sayıya mesajlar veren mantık çerçevesinde yürütmeye çalışan bir insan . He bana tayfaya katılır on sene sonra kataya usopp muamelesi yapar yamato de eyvallah diyeyim de şuan ki verilerde ve mantık çerçevesinde gereksiz büyütüyoruz yamatoyu. Zarar verse bile kata daha fazla zarar verirdi kaidoya bence daha gerçekçi bir cümle .
 
Luffy-kata değil OP manga aleminde ki en güzel kapışmalardan. Bu arada luffy>yamato, zoro=yamato yamato>>şanşi...
Evet bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bildiğin iki adamın fiziksel olarak en güzel çarpışmalarından biri oldu. Her zaman dedim Luffy vs Katakuri her şeyiyle diyalogları dahil her şeyiyle çok iyi dövüştü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık