Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco aşağıda kaldığı sürece kimse yatmaz orda jimbeyi sanji xdrake felan herkezle vs atar bunları zaten daha çok konuşucaz rahat 6 ay yan çarların dövüşleri izleriz.
 
Önümüzdeki 2-3 bölümde eşleşmeler tamamen belli olacaktır ve olduktan sonra dövüşler birer birer sonlanmaya başlayacaktır. Araya da çatıyı sıkıştırır diye düşünüyorum.

Eşleşmesi belli olmayan karakterlerden bizim taraftakiler: Chopper, Sanji, Brook, Drake, Yamato. Karşıdakiler Queen, Jack ve diğer Numaralar. Ne yapacağı belli olmayanlar ise Hawkins, Apoo ve Orochi'nin adamları.

Yamato kendini Oden gibi gördüğü için ve Jack de kınlara gittiği için Jack vs Yamato olabilir. Chopper ve Brook ya başka işlerle uğraşacaklar ya da Numbers falan dövecekler.
 
Ben aklıma gelen bi tahminimi yazayım.Gelecek bölümle ilgili.
Kineomonların yanında olan kişi hiyoridir boa huang bunu fark eder jack ve diğer herkese bunu söyler, yamato momo bu konuşmayı duyar ve hiyori'nin yanına gitmek isterler. sanji o sırada jackı görür ve tam kinemon ve diğerlerinin bulunduğu kapının önude dir, tam iceri gireceken sanji engel olur bir süre carpışırlar ve yamato gelir savaşa dahil olur,yamato sanji'ye jacki kendinsine bırakmasını söyler ve sanji ikinci kata inerken marco'nun iki yıkımcıyla uğraştığnı görmüştür ona yardım etmeye karar verir bölümün sonunda sanji vs queen görürüz the end.

Neyse 4 gün kaldı spoilera bi aksilik olmazsa. bakalım sarı oğlan kimi öpecek. ?
 
Bu yazdıklarım Sanji'yi baştan beri sevmeyenler ya da bir şey hissetmeyenler için, serinin bu gidişatından memnum olanlar için; aynı düşüncede olduğum sitem yazısı değildir. Benim bakış açımı göre yazılan yazıdır. Aynı düşüncede olmak zorunda da değiliz. Ama Sanji'yi seven ya da Sanji'nin mizah ve acıtasyon malzemesi olmasından tiksinen arkadaşlar için bu ciddi bir durum. Zaten Sanji olsun, Zoro olsun. İlla dalgasına muhabbetler açılır. Düştüğü komik durumlarla ilgili bolca alaya alıp güleriz. Ki Yubashiri en sevdiğim forum üyelerindendir. Sanji ile yaptığı mizahlarına çok gülüyorum.

Ama son okuduğum bölümlere bakarsam... Ünlü düşünür Porçay'ın bir sözü olan; "Ooovv... Bu ciddi..." cümlesi aklıma geliyor. Çünkü seriye ben güç sıralaması olarak bakmıyorum. Ama işlenişe bakarım. Sevdiğim serinin bu hallere düşmesi sadece benim gibi bakış açısı olanları üzer. Çünkü sırf Robin için Sanji harcandı. Önceden zaten harcanıyordu. Kısacası Sanji'nin bu durumu; Oda'nın karaktere yaptığı ihanet olarak görüyorum. Burada Oda, Sanji'den nefret ediyor demiyorum. Çünkü nefret etmediğine inanıyorum. Karakteri yazması gerektiği gibi yazıyor. Ama gül gibi karaktere çok zarar verdi. Acıtasyon ve mizah malzemesi olup; bir de bu karakterin nefrettarlarına malzeme verip, Dressrosa'dan başlayıp Wano'da büyük beklentiye giren Sanji severlerine bir güzel hakaret etti. "Abartma abicim!" gibi sözler aklınızdan geçmiştir büyük ihtimalle. Abi seriye vatan millet konusu ile eşdeğer tutmuyoruz tabii. Ama sen sevdiğin karakterin bu duruma düşmesi sana da koyar bana da koyar. Sonuçta insanız ve seviyoruz.

"Jack'i neden beğenmiyorsunuz !? Baksana. Sanji, bunu bile aldığına sükür etsin!" sorusu ve cevabına gelirsek. Abi, Zoro şu an çatı'da... Eğer 5 Nova ile 2 YONKOU karşılaşmasında; 5 nova galibiyetiyle sonuçlanırsa o zaman bu adamlar 1. komutan üstü sayılır. Sanji'nin rakibi Jack olması tayfadaki üçüncülüğünü kanıtlar. Ama iadei itibar değil. Çünkü anlatım olarakta karşıdaki adam bolca dayak yemiş biri . Ben bunu Sanji'ye reva görmüyorum. Çatıdakiler poz kestirip, Sanji'yi el aleme rezil eden durumundan ben de şikayetçiyim. Çünkü bu sevdiğimiz Sanji'ye yazık. Sanji, timeskip öncesi ile de alakası yok. Ki bu twitter'a bakarsanız bu Zoro'yu da yükseltmiyor. Aksine karaktere olan hater'da artıyor. Ki bu haterlardan ben de rahatsızım. Oda büyük hata yaptı... Jack ağır abi; ama Sanji için doğru rakip değil.

Saygılarımla.
Bu bana biraz abartı gibi geldi.


Reyiz burada olaydı gurur duyardı.
Foruma zehri salıp gitmiş anlaşılan :D
 
Bu bana biraz abartı gibi geldi.



Foruma zehri salıp gitmiş anlaşılan :D
İstiyolarki sanji kıyafet aldıya yeni amiral seviyesi felan oldu yonkou larla savaşır e kardeşim zoro hatta killer bile bundan 500 bölüm önce alt tabanı atılmış süpernova bu adamlar hani hakkı yenen biri varsa xdrake dir jinbei dir sanji aşçıdır yemek yapsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık