Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1000. Bölümde Gerçekleşebilecek Senaryolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle 1000 bölümün özelliği nedir ? Pek bir özelliği yok sadece bir rakam fakat Ronaldonun 1000 gol atması Ünlü bi şarkıcının 1000 konserine çıkması gibi ünlü bir manganın 1000 bölümü özel olmalı..
Hatırlarsınız One piece 20 yıla özel yapılan filmi One Piece için kritik bi filmdi çünkü Raftele direk gidiş şansı vardı tayfanın 20 .yıl özel olsun diye filme yüklenen bu vasıf One piece hayranlarını tatmin etmişmidir bilemiyorum fakat tahminim çok tatmin olmadılar Oda 20 yıla özel verdiği bilgilerin daha da üstüne çıkmak için 1000 bölüme özel bir bilgi veya olay yaşatacaktır.

Bu olay veya bilgi içinde bulunduğu ortamdan geleceğini düşünürsek tahminleri yazalım.


1) ROCKS VS ROGER ve GARP FLASHBACK

957'nci manga bölümünde Kaido ve Big Mom ittifakından endişe eden Sengoku'nun Rocks korsanlarını hakkındaki konuşması diğer denizcilerin duyduklarına inanamaması o dönem ne derece ciddi bir oluşum olduklarını gösteriyor .Tabi ki onları dağıtan kişiler Korsanlar Kralı Gol D. Roger ve Monkey D. Garp olması bu savaşın 1000. bölümde gösterilmesi okuyucuları tatmin eder diye düşünüyorum .

2)Luffy'nin nihai formu Gear 5

Bu konu hakkında detaylıca bir bilgim yok fakat okuyucuyu en heyecanlandıracak olaylardan biri olur birde Kaido Luffy'den ciddi bir hasar alırsa çok efsane bir bölüm bizi bekliyor olacak.Şuan Gear 5 hakkında bir öngösterim olmasa da Hyogoro'da gördüğümüz patlamalı haki ile birleşince çok tehlikeli olacağı kesin .Snake Man - Gözlem hakisinde olduğu gibi.



3)Denizciler ile ittifak (Garp ve Luffy vs Kaido)

Daha önce alınan istihbarata rağmen Akainu Wano'ya müdahale etmedi çünkü ittifakın ayrıntıları bilinmiyordu amaçlarının ne olduğunu tam bilmiyorlardı.Şimdi ise amaçlarının Antik silahlar olduğunu dünyayı bu yolla kendi istedikleri gibi yönetecekleri konuşuldu .xDrake bunları büyük ihtimalle denizcilere aktardı Akainu'nun bir filo çıkarması an meselesi .Denizciler olabilecek en güçlü kadro ile Wano'ya gidecek Amiraller ve bizim grup geçici ittifak yapacak.Rocks korsanlarına karşı daha önce de savaşan Garp bu sefer torunuyla beraber Kaido'ya karşı olacak .


4) Karasakal vs Green Bull

Daha önce Ace ve Teach savaşmıştı Teach bu sebeple ateş logiasının potansiyelini biliyor .İlk olarak Jesus Burges'i Dressrosa'ya bu meyveyi alması için gönderdi fakat başaramadı .Meyve şu an Sabo'da , Sabo ise en son Mariejois'ta Amiral Fuji ile savaşıyordu .Burada büyük ihtimalle esir düştü donanma bunu saklamak için gazetelerden yalan haber yapmasını istedi fakat kabul görmedi ve haber kısa sürede yayıldı .Bu haberi gören Karasakal meyveyi Donanmaya kaptırmamak adına Sabo İmpel Down'a varmadan elegeçirmek peşinde .Karasakal'ın karşısında tahminimce GreenBull olacak ve yüzünü göreceğiz.

Sizde tahminlerinizi yazın.
 
Son düzenleme:
Birkaç karede Shichi vs Denizciler görürüz, son sayfada da Luffy'nin yumruğuyla ağzından bir damla kan çıkan Kaido sahnesi olur.
 
986'da editörün ağlamasına benzer. Boş abartma.
Merhaba Mr. Sensey, iyi bayramlar. :)

Bence bu sahneyi(Momo) eski Toei yapsaydı etkileyici olabilirdi. Nami'nin kendini bıçaklama sahnesi benzeri bir havada yapılsaydı etkileyici olurdu. :) Mangada ben de o kadar fazla etkilenmedim, Oda eski formunda değil bu konuda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık