Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ölemeyenler vs. Öldürmeden Bırakmayanlar

Hangi Taraf Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölemeyenler Takımı
Marco
Beyazsakal Korsanları birinci tümen komutanıdır. Mistik Zoan türü olan Anka şeytan mevsesini yemiştir. Bu güç sayesinde uçabilir ve yaralarını iyileştirebilir. Kendisi Kizaru ve Akainu gibi karakterlerin saldırılarını bilerek yediği halde zarar görmemiştir. Dayak yemekten gücü nedeniyle çekinmez. Hızlı ve tekmeleri güçlü bir karakterdir. Aynı zamanda pençeleri vardır. Haki kullanabilir
.
Doflamingo
En güçlü ikinci Shichibukai. Bu arkadaş serideki az rastlanır katillerden biri olsa da ölememekten muzdariptir. Üç haki stiline de hakimdir. Ito Ito No Mi meyvesini yemiştir. Şeytan meyvesi sayesinde boyutunu değiştirebildiği çok sağlam ipler üretip kontrol edebilir. İpleriyle yaralarını dikip onarabilir. Göz dolduran dayanıklılığına bu dikme yeteneği eklenince kafası kesilen bir hamam böceği gibi yaşamaya devam eder.

Law

Eski Süpernova yeni Shichibukai. Kendisi öldürmeden bırakmayan bir hastalığa yakalanmasına rağmen hayatta kalmış biridir. Yediği meyve Ope Ope No Mi, bilinen en pahalı meyvedir. Bu meyve abuk subuk bir şeydir, herhangi bir ameliyat için gerekli olan alet edevatı bir güçmüş gibi kullanır. Room yeteneğiyle açtığı alan içinde Tanrı olur çıkar, nesnelerin yerini saniyesinde değiştirir. İnsanları bile parçalayablir. Cerrahi bilgisiyle bu yetenek birleşince hem yakındakilerini hem kendini ölümden döndüren biri haline gelmiştir. Haki kullanabilir.

Luffy

Gomu Gomu No Mi meyvesini yiyirek lastik adam olmuştur. Üç haki kullanır, yeteneğinin çok çeşitli formları vardır. Kendisi bu formlara geçerek gücünü ve hızını onlara katlar. Ölümden ne kadar döndüğünü saymayı çoğu kişi bırakmıştır heralde. Çarpıştığı bir çok karakterle ölümün kıyısına gelmiştir. Ama dirilip o karakteri yenmiştir. Kendisi gamsız bir karakterdir, öldürücü şeylere kafa atar falan.


VS


Öldürmeden Bırakmayanlar
Akainu
Baş Amiral. Ace'in katili. En kötü şöhretli denizcidir kendisi. Mutlak adalete inanır, çok katı ve duygusuz bir karakterdir. Magu Magu No Mi meyvesini yiyerek magma adam olmuş ve logia özelliklerini kazanmıştır. Savaşta her pisliği yapar ama kavgadan da kaçmaz. Beyazsakal Korsanları'nın tümen kaptanlarının çoğunluğunun karşısına tek dikelebilecek bir babayiğitdir. Direk dalar kendisi. Vurduğunda da öldüren tek adam sayılabilir.

Blackbeard

Kendisi, Doflamingo'yla beraber serideki ikinci baba katilidir. İki meyve kullanıcısıdır. Tam çıkarcı, sinsidir. Güç için kan kardeşini arkasından bıçaklar. Öldürmekten çekinmeyecek kötülükte ve duygusuzlukta (Mihawk, Kid gibi) karakterlen biridir. Kalleşlikle Yami Yami No Mi meyvesini alarak karanlığa hükmetmiştir. Bu meyve sayesinde diğer şeytan meyvesi kullanıcıların gücünü iptal edebilir. Rivayete göre adam akıllı kapışıpta elinden kurtulan tek adam Shanks'tır, o da façayı çizdirtmiştir. Beyazsakalın da meyvesini çalmış ve deprem gücünü de eline geçirmiştir.

 
Son düzenleme:
BB'yi iki meyveli hali olarak değiştirdim. Tek meyveli haliyle fazla yıkıcı gözükmüyor hakikaten.
 
bb yi wb le kariştirip yorumlari okuyup bb okadarda güçlü görünmüyor yazisini görünce şok oldum demekki artik uyumam lazım
 
Dof ve Marco birlikte Akainu yu alsa. Law Luffy birlikte BB'yi alir mi. Suan bu durumu gorduk birlikte iyi iş yapiyorlar. Ama Teach deprem meyveli. :( Gonlume gore oy verdim fakat Akainu ile Teach birlikte dünyayı yerinden oynatır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık