Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh işte kötü bir bölüm değildi. Bölümde tek hoşuma giden Luffy'nin bakışıyla hayvanın tırsma sahnesi. Kata dövüşünden sonra bekliyordum zaten çöp karakterlere karşı bi k.haki şov. Yani bi zahmet çizsin böyle şeyler ara sıra iyi oluyor. Bir arkadaş fake spoiler paylaşmıştı okurken bile heyecanlanmıştım. Keşke o gerçek olsaydı ama nerde..
 
Kid reyiz... Kaido'ya ve hayinlere tek dalmış :a: Bu da güç seviyesini belirleme konusunda elimizde pek veri olmadığını gösterir. Ama sanmıyorum bu saatten sonra Luffy kadar güçlü çıksın. Ancak diğer novalardan sıyrılabilir. Kimsenin idaresine girmeyen Kid reyiz ve Oruç reyiz kaldı.

Küçük hanım kızımız pek koca bir yüreğe sahip. Yılda iki kez yiyebildiği pirinci hem de doğum günü hediyesi olmasına rağmen Luffy'e ikram etti. Helal olsun bu kızda iş var. Standart arc prensesi durumu olmaması iyi oldu.

Luffy'nin gökyüzü adasında takıldığı zamanları anımsadım bu bölümde, hoş oldu :)
 
Kaçak kaçak yorum yapıyorsun Emre. Az çok tarzın olmuş bu yani. Dediğim gibi bu anlamda her şeye bir don bulursun. İstisna olması bu durumun aksini kıyaslamıyor. Niçin istisna bir durum olduğunu sorgularsan bunun farkına varabilirsin.

Katakuri'nin sakin kalamaması bir istisna olabilir. Ya da odaklanmamış olması onun adına bir istisna olabilir. Ama bu istisna zaten bizim savunduğumuz gibi odaklanmamaktan dolayı meydana geliyor.

Katakuri özellikle odaklanmadığı için bu duruma düştüğünü sakinliğini kaybettiği için bu duruma düştüğünü söylüyor. Luffy'de dibine kadar haki kullandığını söylüyor. Katakuri de bunu onaylıyor. Yani gelecek görme olayında özellikle bunun için k.haki harcıyor olman gerekiyor.

Katakuri'nin yapısına uyuyor. Belki de yıllardır böyle bir güce sahip olmak onu sürekli tetikte olacak şekilde k.haki harcamasına yani geleceği görmesine itti. Ama Luffy gibi bir adam için sürekli böyle tetikte olmak karakterine aykırı. Burda salakça duruma milyonlarca kez düştü diye yerilen bir karakterden bahsediyoruz. Adamın yapısı böyle rahat.

Zaten Mangaka'nın da işine geliyor böyle bir yapıda olması. Yoksa sürekli geleceği görmek için k.haki harcıyan Luffy çizse şu an olan kazaların bir çoğu olmayabilirdi.

Senin haklı çıkman Luffy'nin ciddi bir savaşta harbiden geleceği görmeye çalışıp da göremediğinin çizilmesine bağlı.

Bir de az çok böyle bir güce sahip olmak Luffy'i bile etkilemiş. Adam Usopp olmadığı şip şak anladı.:D Bir anlamda Luffy'e de etki ediyor. Normal zaten. Bir anda değil de yavaş yavaş ilerledikçe belki de Katakuri kadar tetikte olduğu bir duruma gelecek. Onun dışında ben bunun için odaklanmamasına veriyorum bunu.( Bir anlamda karakterine.)
Sen yazınca don bulmuş olmuyorsun ben yazdığımda bunu yapıyorum yani. :/ Anladım.Valla ben yazacaklarımı yazdım son mesajda.Ben sadece şüpheli dedim.Denediğinde göremez demiyorum ama garanti görür şeklinde sunmuyor mangaka.Gelecek görme kata için yemek içmek gibi olmuş luffyde durum böyle değil bilmem anlatabiliyormuyum.Usopp olmadığını anlaması k.haki.Önceden iyi değildi şimdi geliştirdi gelecek gördüğünden değildir.Çöplere yaptığı hamle de gelecek görme değildi bu konuda iddialıyım.Sanji nasıl kullandıysa belki aynı belki de daha iyi şekilde kullandı.
 
Muhtemelen Kid cesaret edip ilk saldıran oldu. Çeyrek yedikten sonra diğerleri satışı koyup biat ettiler. Kid, Luffy hariçi en tepe de nova.
 
Vergo ile Monet işlenip pisi pisine öldü. Killer, Wire, Heat ve diğerleri de işlenmeden ölsün ne olacak ki? Kid i kana susamış bir halde görmek isterim şahsen. Zincirini çözeceksin vereceksin Luffy nin yanına missss
 
Killer ihanet etmemiştir aslında diğerleri de etmedi.Hepsi zindandaydı hepsi teklifi kabul etti Kid etmedi.Sağlam irade sağlam inat belki aptallık denebilir ama böyle korsana can kurban kaptan değilsem olmaz diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık