Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güçlü düşman luffy nin arclarda karşılaştığı kişileri mi kapsıyor sadece yoksa herkesi mi? Marinefordu saymamız hadi anlamsız da mesela aokiji tarafından öldürülüyordu aokijiyi de sayacak mıyız? Ucu çok açık bir şey bu? Öbür türlü katakuriyi sınır koymak gerekir ki onun üstü de amiral dengi olur herhalde
 
O röportaj neredeydi atabilir misin? Orada tam olarak ne diyordu Oda merak ettim.
Telden bulmam zor şu an @hdbfresh biliyordur sanırım.
Sence luffy şuanki seviyesi ile wb'nin 16 kaptanını ve 600 kişi alır mı almaz mı (en güçsüz kaptanlar olarak varsayılcak) ?

Bana göre alacağı net olduğu için weevilin seviyesini luffy'den üstün göremiyorum yani 16 kaptan ve 600 adam olayı bence luffy'nin büyük düşmanı olacağını desteklemiyor. Ben argümanlar üzerinden gidiyorum yoksa weevil de olabilir ama bu olayı öne çıkarıp en büyük düşmanın weevil olacağını iddia etmek sanki luffy'nin o 16 kaptanı ve 600 adamı alamayacağını iddia etmek gibi birşey.
Luffy kazanabilir ama o olay Weevil için bir sınır göstergesi değildir hepsini kılıçtan geçirmiş gitmiş zaten o açıdan bilemeyiz ne seviyede olduğunu.
 
https://orojackson.com/one-piece-theories-and-speculations/aokiji-son-of-brook.3101/

Ahahha Brook, Aokiji'nin babası olabilir mi? Eleman teoride Brook ve Aokiji'nin genel görünüşlerinin ve kadınlara olan yaklaşımlarının benzer olmasından yola çıkarak ikilinin baba-oğul olduğundan bahsetmiş.

Eskiden Op dünyasının çok geniş olduğunu düşünürdüm fakat artık bu geniş çevrenin biraz daha daralacağını düşünüyorum. Bu teori olmasa bile bu şekilde akrabalıklar çıkacaktır.
 
Lanetli kılıç zoroyu ele geçirecek.Önce sanjiyi biçen zoro daha sonra tayfaya yönelecek.İşte Sanji'ye birşey olacak dediği şey tam olarak bu.:cool: Dağılabilirsiniz artık. :D
 
Hala Zoro'nun kapali gozu mu tartisiliyor. Ya Odin'in gozu yada gunes tanrisi Horos uzerinden illuminati mesaji verilebilir. Biliyorsunuz ki Mitlerde iki tanrinin da tek gozu vardir ve diger gozlerini cikartip atmislardir falan. Mihawk bu gozu sakladigi kutusundan cikartip Zoro'ya ödül olarak verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık