Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki de konu olarak Detroit Heavy Rain'e göre çok daha büyük bir olayı konu alıyor ancak işleniş açısından Heavy Rain'i daha sağlam buluyorum. Duygusal sahneleri olsun, seçimleri olsun bana daha etkileyici geliyor. Bir de Detroit'in sonu çok fos be. İnsan bi adamakıllı ending gösterir. Çat diye bitiyor oyun, çok rahatsız edici geldi. Gerçi benim izlediğim sonda da olabilir sadece bu


Ucundan kıyısından dokunsunlar, Miyazaki abimizin işine fazla karışmasınlar. Adam zaten akıyor, akışı aksatmasınlar :D
Da Bu oyun Sony de gösterilecek deniyordu zaten antlaşması var ya Sony ile Firmanın artık. Resident serisi Sony de olduğundan dmc de kesin Sony de dendi oda Microsoftta çıktı. Abi yok böyle bir şey adamlar o kadar tembel ki kendi oyunlarını yapmıyor len nasıl olsa dünyanın en zengin bir kaç firmasından biriyiz basalım parayı demişler :D Birde ucundan dokunsa yeterli aynen bazı mekanik kısımlarda yardımları dokunsun gerisine karışmalarına gerek yok:fool:
 
The last of us 2, AC, death stranding, days gone
uff neler var neler bu gece .
TLOU 2 nin tanıtımı mı var bu gece? Gerçi birkaç ay önce bir video göndermişlerdi. Nolur söyle çıkış tarihi de belli olacak mı?
Şu açık Dünya Japonya da geçen Samuray oyununu da gösterirler umarım oynanış kısmını falan oda çok sağlam olacak gibi. Birde bir tane yeni duyuru patlatsalar tamamdır bu iş.
Hangi oyundan bahsediyorsun? Dediğin tarzda bir Nioh'u biliyorum ben
 
Daha bugün skyrim oynuyordum. Kaç saate ulaştığımı ben de bilmiyorum artık. Bıkmadım yıllardır.

Skyrim'i her ne kadar sevsem de elder scrolls 6 umarım RPG yönlerine daha çok önem verir. Tüm RPG'ler aksiyon, level arttırma, dövüş tarzını belirleme gibi şeylere dayalı oldu artık. TES 6 umarım bi değişiklik yapar.

skyrim very special edition videosunu tes6'dan daha çok beğendim. Cidden oyunun ismi dışında bişeyler daha gösterseydiler keşke.
__________________
Doom dünyada geçiyor. Battlefield ve cod trailer'larına bakarsak doom iyi bi zamanda çıkıyor. Fps shooter sevenler en azından doom oynar.
__________________

Dying light 2 çok güzel görünüyor. Karaktere temel ihtiyaçlar verseler oyun çok derinleşecek ama yine 183881974739 farklı silah koyup oyun boyunca yine onları aratacaklar kesin:D karakter bişeylere ihtiyaç duysa, fallout'taki gibi stat'ları etkilese loot aramanın bi anlamı olur. Umarım bunu eklemişlerdir oyuna.

İlk oyunun trailer'ında ana karakter bi kızın ağladığını duyup yardım etmeye gidince asıl görevine geç kalmıştı. Bunu gösterip "bakın yaptığınız seçimler oyunu etkiliyor" demişlerdi ama oyunda böyle bişey olmadı hiç.
İlk oyunun trailer'ında duvarda yan koşup düşmana atlama, gizlice öldürme animasyonları, zombiye kol sokma gibi şeyler vardı onlar da yoktu oyunda.

Dying light çok sevdiğim bi oyun. Yenisi de güzel görünüyor. Ama techland'ın yaptığı trailer'lara pek güvenmiyorum.
_____________________
Cyperpunk 77 kaliteli görünüyor. Konu da güzel. Umarım oynanış mekanikleri witcher gibi vasat olmaz.
_____________________

Fallout'u hiç beğenmedim. Aynı oyunun daha büyüğü+online sadece. Almayı planlamıyorum.
__________________

Shadow die twice silahsız, yumruk yumruğa dövüşe dayalı olmayacak mıydı? Başlığı okumasam nioh 2 sanardım.

Ripost saldırısının ses efektini tanıdım hemen. Dark souls tarzında olacağı belli ama daha akıcı ve hızlı görünüyor. 1 tane saldırıya tepki verince düşmana tek atmıyoruz sonunda:D oynanış her 0.2 saniyede farklı bi karar vermemizi gerektirecek gibi görünüyor.
DS'de dövüşün ortasında saldırıdan korunmaya, korunmadan saldırıya akıcı bi şekilde geçilmiyordu. bu oyun o konuda daha iyi görünüyor.

Öldükten sonra arkadan daldığında çıkan kan efekti bloodborne'a benziyor biraz.

Dövüşün ortasında zıplayabildiğini görmek bana tuhaf geldi. Havaya zıplatıp combo yapma falan mı var acaba?
___________________

DMC'yi hem karakterler olarak hem de oynanış olarak pek beğenmedim. Nero'yu ne yapmışlar. Tipini bozup bırakın bari kolundan ne istediniz?
__________________

Kojima yine sadece cinematic trailer gösterirse insanlar kesin boykot edecek:D ps4'e bi samuray oyunu geliyor aynısı onun için de geçerli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık