Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Yeni neslin lideri kim olur?

Geleceğin en iyi futbolcusu kim olur?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Evet arkadaşlar günümüz futbolunda birçok yetenekli ''wonderkid'' bulunuyor. Messi,Ronaldo, Neymar vs. geçersek gelecekte bu yeni nesil futbolculardan kim en iyisi olur? Yada soruyu söyle soralım. 10 yıl sonra dünyanın en iyi futbolcusu kim olur?

Not: Yaş kıstası olması gerektiğini düşündüğüm için 1996 yılı ve sonrası doğanları ekledim

Gabriel Jesus
1997 doğumlu brezilyanın yeni süper starı.(En azından adayı). Futbola 2015 yılında Palmerias'da başladı. 2016/2017 sezonunun devre arasında Manchester City'e transfer oldu ve sakatlanana kadar bu genç yaşında Agüero'yu yedek bırakmıştı. Şimdilerde ise Brezilya'nın en güçlü silahlarından biri olarak görülüyor

Dele Alli
1996 doğumlu Tottenham'ın ingiliz orta sahası. Yeni jenerasyon yakalayan İngiltere'nin Harry Kane ve Rashford ile birlikte en büyük umudu bu hırçın ama bir o kadar da yetenekli kardeşimizdir.

Trent Alexander Arnold
1998 doğumlu ingiliz sağ bek. Bu sezon liverpool formasıyla premier lig ve şampiyonlar liginde gösterdiği performansla birçok kişiyi şaşırtmış ve büyük takımların ilgisini üzerine çekmiştir.Şuan mevkisinde kendi yaş grubunda dünyanın en iyisi diyebiliriz.

Kylian Mbappe
Başlığı görür görmez muhtemelen hepinizin aklına ilk onun ismi geldi. 2016/2017 sezonunda Monaco formasıyla gösterdiği şaşırtıcı ve muhteşem performansıyla Real madrid, Barcelona, Arsenal, City gibi dünyanın en iyi takımlarının kapısında beklediği bu genç futbolcu tercihini PSG den yana kullandı. Şuan dünyanın en iyi genç jenerasyonunu yakalayan Fransa'da Dembele ile birlikte öne çıkan iki isimden birisidir. Sağ kanat ve forvette oynayabiliyor.

Gianluigi Donnarumma
Milan'ın 1999 doğumlu İtalyan kalecisi. Açıkçası ben biraz abartıldığını düşünsem de birçok kişiye göre ileri de dünyanın en iyi kalecisi olacak diye gösteriliyor.

Leroy Sane
1996 doğumlu Alman kanat oyuncusu. Schalke'de gösterdiği parıltılı performansından sonra Manchester City'e transfer olmuştur. Bu sezon başarılı sonuçlar elde eden ve dünyanın en iyi kadrolarından biri olarak gösterilen Manchester City'de çoğunlukla ilk 11 de oynamış ve takımının en etkili isimlerinden biri olmuştur. Premier ligde yılın genç oyuncusu seçilen bu yıldız oyuncuyu Löw dünya kupası kadrosuna almadı diye medya da yerden yerden vuruluyor.

Ousmane Dembele
1997 doğumlu Fransa milli takımının kanat oyuncusu. 2016/17 sezonunun başında Rennes'den Dortmund'a transfer olmuştur. Pulusic ve Emre Mor ile birlikte Dortmund'un geleceği olarak lanse ediliyorlardı. Dortmund'da gösterdiği üstün performans sonucunda Neymar'ın yerini doldurmak için Barcelona'ya gelmiştir.

Marco Asensio
1996 doğumlu bu arkadaşın tabiri caizse raket gibi ayağı vardır. Real madrid gibi bir kulüpte düzenli forma giyen Asensio oyunun sıkıştığı anlarda Hagi vari golleriyle hepimizi dumur etmeyi başarmıştır

Andreas Christensen
1996 doğumlu Danimarkalı stoper Chelsea'de forma giymektedir. Uzun lafın kısası taş gibi stoperdir. Bence istikrarlı bir şekilde gelişimini sürdürürse ileride en iyi stoper kendisi olabilir.

Kingsley Coman
1996 doğumlu fransız kanat/forvet oyuncusu. PSG altyapısından çıkmasına rağmen dünya onu ilk Allegri'nin Juventusunda tanıdı. Çok genç yaşında sergilediği etkili performansından sonra bayern münih'e transfer oldu. Takıma yavaş yavaş ağırlığını koyan Coman'dan Robben ve Ribery'nin boşluğunu doldurması bekleniyor.

Christian Pulisic
1998 doğumlu hırvat asıllı amerikan kanat oyuncusu. Hızı ve oyun zekasını birleştirebilen ender oyunculardan ve benim de favorilerimden :D Manu, Bayern gibi takımlar istiyor ama ne Dortmund'un satmak isteyeceğini nede Pulisic'in takımdan ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum.

Marcus Rashford
1997 doğumlu ingiliz forvet. ''Manchesterin kırmızı yakasının prensi'' diye hitap edilen Rashford daha alt yaş kategorilerinde bile sadece İngilizlerin değil tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Ani hızlanması ve temiz,klas vuruşlarıyla dikkat çekiyor.

Youri Tielemans
1997 doğumlu Kongo asıllı Belçikalı ortasaha oyuncusu 2013 yılında henüz 16 yaşındayken Anderlecht A takımına yükseldi.Yıllardır hem şampiyonlar liginde hemde Ntv spor'da izlediğimiz bu cengaver 2017 yılında Monaco'nun yolunu tuttu. İlk sezonunda kendisinden bekleneni karşılamasa da idare etti. Benim, Monaco'nun ve belçika halkının ondan büyük ümitleri var.

Cengiz Ünder
Gelelim bizim Cengoya. Bu yıl kendisinden bekleneni ligin ikinci yarısında vermeye başlayan Cengiz Roma takımının vazgeçilmezi haline geldi. Cengizin oyun tarzına benzer oynayan Dybala'ya tüm dünya 'Arjantinli Cengiz ' lakabını taktı. Roma'da yılın genç futbolcusu seçildi. Listede bir Türk olsun istedim :oops:

Acelem olduğu için konuyu bu şekilde açıyorum. Sonra video ve varsa yazım hatalarını düzeltirim.
Benim aklıma gelen 'wonderkid'lerden bunları yazmak istedim ve elimden geldiğince farklı mevkilerdeki oyuncuların üzerinde durmaya çalıştım.
Listedeki isimler dışında başka futbolcunun daha iyi olacağını düşünüyorsanız ''Diğer'' seçeneğine oy verebilirsiniz. (Malcom, Tah, Renato, Vinicius... gibi)

Edit: Yazmayı unutmuşum 3 adet seçeneği seçebilirsiniz
 
Son düzenleme:
Listenin çoğu çöp konuya açana lafım yok.

Mbappe hem fizik, hem o hız, hem o teknik ile en büyük aday gibi gözüküyor. Diğerleri hem liderlik vasfı hem de yetenekler bakımından çok eksikler.
 
Listenin çoğu çöp konuya açana lafım yok.

Mbappe hem fizik, hem o hız, hem o teknik ile en büyük aday gibi gözüküyor. Diğerleri hem liderlik vasfı hem de yetenekler bakımından çok eksikler.
Başka isimleri yazmayı düşünüyordum ama olabildiğince farklı mevkilere ve farklı tarzdaki iyi oyuncuları yazmaya çalıştım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık