Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Cilt 89 [4 Haziran 2018][SBS][Ekstralar]

Okuyucu: Nami, Caesar'a çöp olduğunu ve kendisini öldürmesini söyledi. Nami bu toksik tavrı Robin'in habis sözlerinden mi öğrendi?
Oda: Lütfen Punk Hazard'ı tekrar oku. Caesar çocuklar üzerinde deney yaptı ve onlara uyuşturucu verdi. Astlarını da kobay fare olarak kullandı. Masum insanları öldürmek için silah yaptı. Caesar gibi bir insanın yaşamaması gerekiyor. Nami yalnızca iki tür insana karşı nazik davranır. Sevimli çocuklar ve güzel kadınlar. (İki sıfat da lovely ama ben böyle çevireyim dedim.) Caesar'a karşı olan tiksintisi tamamıyla gerçek.
 
New
Q: Hi, oda sensei! There is a place called Oshimuna town in vol 88, which means “don’t be stingy” town. Who is the minister of this island?
Oda: It may sound strange because of this wieird name. But it’s better understanding with the Island name. The full name is Oshimuna town on Treasury Island. The minister is 15th son Noisette. He is in charge of the finance in Tottoland. So this town means don’t be stingy about making delicious food on this treasury island

Soru: Selam, Oda-sensei! 88. ciltte Oshimuna şehri diye bir yer var ve "pinti olma" şehri anlamına geliyor. Bu adanın bakanı kim?
Oda: Tuhaf ismi sebebiyle garip gelebilir ama adanın ismini anlamak daha iyi olur. Oshimuna şehrinin tam adı Hazine/Maliye adası. Bakan, 15. çocuk Noisette. Tottoland'ın maliyesinden o sorumlu. Yani bu şehir, "bu hazine/maliye adasında leziz yemekler yapma konusunda pinti olma" anlamına geliyor.
 
Bir kişi Streusen'in gözü neden o kadar büyük, üzerine mi düştü diye soruyormuş, hiç yetenekli değil demiş. Oda, gözü değil de alnı olduğunu söylemiş. o_O

Katakuri'nin nefret ettiği yiyeceği sormuşlar? Baharatlı yemekler falan? Ramen'den nefret ediyormuş(Naruto alınmasın) ama baharatlı yiyecekler sorun değilmiş.

Nasıl uyuyormuş? Yerde uyumuyormuş, o çocuk güçlü biriymiş. Duvara karşı ya da otururken uyuyormuş.
 
Ace aynı Shanks olmuş ya. Luffy 40 yaşında çok karizmatik olmuş. 60'lık hali de aynı Garp harbiden.

Smoothie'nin meyvesini de öğrenebildik sonunda. Shibo Shibo baya güçlü bir meyve.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık