Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Daifuku

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 39 47.0%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 44 53.0%

  • Kullanılan toplam oy
    83

Charlotte Daifuku
(Shārotto Daifuku), Charlotte Ailesi'nin üçüncü oğlu ve en büyük dördüncü çocuğudur. Aynı zamanda Koca Ana Korsanları'nın bir üyesidir. Charlotte Katakuri ve Charlotte Oven ile üçüz kardeştir ve içerinde en ortanca olandır. Totto Land'ın Poripori Adası'nı yöneten Fasulye Şansölyesi olarak görev yapar.

Daifuku yaptıklarından dolayı Tüm Kek Adası Arkı'nın baş kötü karakterlerinden biridir.

Görünümü

Daifuku son derece uzun boylu ve iri yarı bir adamdır. Kafası tıraşlıdır. Yüzünde kırışıklıklar oluşmuştur ve ince bir bıyığı vardır. Sarı renkte gözlere sahiptir, yüz ifadesi genelde çok ciddi görünür. Mavi renkte, kenarları kürklü bir çeket giyer. Omuzlarında oldukça büyük ve üzerinde mavi-beyaz renkte çizgiler olan omuzluklar vardır. Sırtında sarı renkte bir pelerin bulunur. İki kulağında halka biçiminde küpeler takılıdır. Beline de tokasında lamba sembolü olan bir kemer takar.

Kişiliği

Tüm planın içine ettin, işe yaramaz kız!! Eğer o adam ölmezse, her şey çöpe gider!! Gerektiği zaman bunu yapamadıysan... Başka zaman asla yapamazsın!!
-Daifuku, Charlotte Pudding'e çıkışıyor.

Daifuku son derece sinirli, şiddet yanlısı ve düşmanlarını mümkün olan en kısa sürede ortadan kaldırmayı tercih eden bir adamdır. Tayfasına ve adamlarına pek önem vermez. Carrot kovalamacası esnasında cininin birçok gemiyi yok etmesine aldırmamıştır.

Başarısız olan ya da yoluna çıkan kimselere sözlü ya da fiziksel olarak şiddet uygulamaktan rahatsızlık duymaz. Bahse konu olan kişi kendi ailesinden olsa bile tutumu değişmez. Kız kardeşi Pudding'e başarısız olduğu gerekçesiyle vurmuş ve onu sözlü olarak aşağılamıştır.

Yetenek ve Güçleri

Daifuku, Fasulye Şansölyesi olduğu için Poripori Adası'nı yönetmek ve ihtiyacı olan kişilere fasulye temin etmekle yükümlüdür. Vito, Daifuku'nun tayfadaki en güçlü kişilerden biri olduğunu ve onu ağabeyi Katakuri ve kız kardeşi Charlotte Smoothie ile kıyaslayarak, onun "canavar" olduğunu söylemiştir. Çok güçlü bir korsan ve eski bir Shichibukai olan Jinbe, Daifuku'nun korkulması gereken bir düşman olduğunu belirtmiştir.

Fiziksel Yetenekleri
Daifuku kalıbına uygun şekilde yüksek bir fiziksel güce sahiptir. Basit bir tokadı ile Pudding'i metrelerce öteye uçurmuştur.

Güçlü bir iradeye sahiptir. Charlotte Linlin'in Haoshoku Haki patlamasına maruz kalmasına rağmen bayılmamıştır.

Şeytan Meyvesi
Daifuku, Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Hoya Hoya no Mi'yi yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde kendini ovarak içinden bir cin çıkarabilir. Cini silah olarak bir kargı kullanır ve fiziksel olarak çok güçlüdür. Vinsmoke Sanji gibi güçlü birine karşı ham güç mücadelesinde kolay bir şekilde üstün gelmiştir. Ayrıca birçok Turta Gemisi'ni fazla zorlanmadan yok etmiştir.

Ek Bilgiler

- Daifuku bir tür Japon pirinç şekerlemesinin adıdır. Daifuku adı, Charlotte Ailesi ve Koca Ana Korsanları'nın yiyecek tabanlı teması ile uyumludur.

Künye

Adı: Charlotte Daifuku
Okunuşu: Shārotto Daifuku
İngilizce Adı: Charlotte Daifuku
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 861, Anime 826
Bağlantıları: Koca Ana Korsanları, Charlotte Ailesi
Unvanları: Korsan, Fasulye Şansölyesi
Yaşı: 48
Durumu: Canlı
Doğum Günü: 25 Kasım
Boyu: 489 cm

Şeytan Meyvesi
Adı:
Hoya Hoya no Mi (Tr. Lamba Lamba Meyvesi, İng. Puff-Puff Fruit)
Anlamı: Lamba
Türü: Paramecia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Charlotte_Daifuku
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Tasarımını çok beğendiğim bir karakter, meyvesiyle ilgili daha detaylı bilgiler öğrensek daha güzel olacak.

Çeviri için teşekkürler Smoker.
 
Emeğine sağlık Smoker. Ödülü açıklanmadı değil mi?

Karakter çok iyi oluşturulmuş; davranışları ve yaptıkları hiç sırıtmadı. Gücünü de çok beğendiğim, sevdiğim karakter.
 
Ellerine sağlık. En çok görmek istediğim konulardan biriydi.

Tasarım olarak çok sevdiğim bir karakter. Şeytan meyvesi muhteşem. Ciniyle birlikte hem çok karizma hem de çok orijinal bir karakter. Çok güçlü birisi. Bu adama hayran olmamak elde değil.
 
Son düzenleme:
Oda bu arc karakter konusunda baya iyi iş çıkardı.

Biraz sert bir abimiz ve aile bağı pek sıkı denemez çünkü puddinge saldırmıştı ama karaktere genel olarak baktığımız zaman kaliteli ve değişik bir karakter umarım bir daha görürüz kendisini.
 
Güzel bir şekilde hazırlanmış konu ve içerik adına teşekkürler.

Nedense bu adama içim hiç ısınmadı ilk gördüğümden beri. Hasta halde oyun oynarken yaşanan baygınlık ve susuzluk hissini yaşatıyor görünce bana.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık