Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfaya Katılacak Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı forumda görmüştüm bu fotoları,Bonney'in tayfaya katılabileceğinden bahsetmişler baya...

 
Tayfaya bir mink geleceğini sanmam. Zaten bir maskotumuz var. Bir tane daha gereksiz. Gelecekse de Pedro ya da Pekoms gelsin.

CC tayfaya uygun, Jinbe geldi zaten birde tanınmadık birini alıp bitirelim. Zaten filo var, artık tayfanın daha kalabalık edilmesine gerek yok.

Yabancı forumda görmüştüm bu fotoları,Bonney'in tayfaya katılabileceğinden bahsetmişler baya...

Booney'e bende çok isterim, en sevdiğim 2. nova'dır:utaniyorum: Ama burada sinekten yağ çıkarmışlar:oops:

Booney için hep Linlin dendi, bende emindim ama son bölümlerde inancımı kaybettim. Bu arc Linlin ile dövüş olmaz bence o yüzden başka bahara kaldı ama belki birden çıkar ve Linlin'in temsilcisi olarak bu da Kaido'ya bizle birlikte yol alır:flaugh: Ama o vakit Linlin'in adamı olarak 2.'liği kaybeder. Ben kimseye yanaşmadı, tek tabanca diye seviyorum bunu.

(Birincisi Urouge:a:)
 
Fazla kişye gerek yok yahu, zaten tayfa kaç kişi olacaktı? Her türden bir tane yeter. Pedro-Pekoms bize yakışmaz hem. Bu Alice harikalar diyarında ve tavşan ile ilgili çok fazla şeye baktım ama bir teori çıkmadı Carrot için. Beyaz tavşan önemli masal için.
Hocam şu tür, ırk vs. olaylarını kim ortaya attı? Tayfada her ırktan bir eleman gelecek diye bir kural mı var? Herkes yok tayfaya mink gelecek, mink kontenjanı eksik falan diyor. BM tayfası mı bu? Roger tayfasında iki minkin var olduğu nerede geçiyor? Benim bildiğim biraz takılıp OP'u görmeden evlerine dönüyorlardı. Şuanda Pekoms ve Pedro bizimkilerle takılıyorlar zaten. Büyük ihtimal minklerin tamamı balıkadamlar gibi müttefik olacaklardır. İçlerinden en bizim tayfayla ilgilileri de filoya katılır.

(Birincisi Urouge:a:)
2. en sevdiğin Jewelry dediğinde "neden Law değil" dedim ama birinci Urouge deyince şoke oldum la, Luffy'e ne oldu :D Neyse Jewelry candır.
 

CIZIRTI

Olaya biraz politik bir perspektiften bakmaya çalışın. One Piece animesi/mangası bir komünist propagandadır.
https://www.google.com.tr/#q=one+piece+communism
Çoğunuzun bildiği gibi komünistlerin sorunu devletlerledir. Yine çoğunuzun bildiği gibi Hasır Şapka tayfası ve çoğu korsanların sorunu devletlerdir. Komünizm'de ezilmişler önemli bir öğedir. Hatta Türkiye'de Ezilenlerin Sosyalist Partisi adında bir parti vardır.

Hasır Şapka tayfasını incelediğimizde tayfanın çoğunun geçmişinde bir eziklik dışlanmışlık çaresizlik olduğunu görürsünüz. Bu bağlamda Bellamy'nin tayfaya katılacağını düşünmüştüm ama alınmadı. Çünkü Doffy tarafından dışlanmışlığı gözümüze gözümüze sokuldu. Yüksek ihtimal karekter uyuşmazlığı oldu. Bellamy de Luffy gibi hoplayıp zıplayan uzayan bir karekterdir ve tayfaya bir yenilik getireceğini sanmadı. Çünkü tayfada halen rayına oturmayan karekterler var. Bellamyinin gelmesi estetiği zorlayabilirdi. Chopper, Franky ve Brook halen diğer üyeler gibi popülarite alamadı.Hatta bunu forumda bile görebiliriz. Forumda kaç kişinin avatarında franky, chopper ve brook var?

Sonuca bağlarsak tayfaya katılacak yeni kişi ezilmiş/dışlanmış/çaresiz biri olacaktır.
 
CC kötü bir adam yakışmaz bizim tayfaya, Jinbei'de ölse daha güzel olur bence hem yonkou ciddiyeti üzerinde dahada fazla durulmuş olur. Carrot'a çok nötürüm gelebilir rahatsız etmez beni,
Vivi&Carue'yi isterdim herhalde en çok, Reverie'de ciddi olaylar olsa bu duruma itecek vs.
 
Bizim tayfa kaç kişi olacaktı? Bir yerde Luffy 10 kişi yeter diyordu. Jinbei ile rakam 9 oldu. Bir kişi daha gelecek :D O da wano arc'ından sonra olucak sanırım:fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık