Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kitap Yazmayı Düşünüp Vazgeçenler

Kitap yazmayı düşündünüz mü?

  • Evet.

  • Hayır.

  • Aslında ben meşhur bir yazarım. Gizli bir One Piece hayranıyım...


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aklımın bir köşesinde duruyor. Belki çıkmaz ayın son perşembesi başlarım.

Hatta kafamda birkaç doğaüstü yetenek ve canavarımsı hayvan tasarladım bile. Ancak, hem şu an vaktim yok hem de kendimi bu iş için yeterli görmüyorum. Okuduğum kitaplarda (fazla kitap okumam aslında :)) genel olarak okuyucunun gözünde olayların net olarak canlanması için betimlemelerin çok ön planda tutulduğunu görüyorum. Yalnız kendimde etkili bir betimleme yapacak kadar, etraftaki ayrıntıları güzelce işleyip sağlam bir gerçekçilik aktaracak kadar geniş kelime haznesi görmüyorum. Bu eksikliğimi giderip vakit bulabilirsem belki yazarım bir senaryo.
stafan zweig oku. betimlemede onun üstüne görmedim henüz...
 
Lise de okurken kompozisyon yarışmaların pek çok sefer kazandım ama Lise düzeyi dedim geçiştirdim.Şimdi hala yazarım 12 tane deftere yazdığım yarıda kalmış bazıları tamamlanmış ama bir şeye benzemeyen benzese de insanı içine çeken bir havası yok ben kendi yazarlığımı kendi içimde yaşıyorum KİTAP okumak daha eğlenceli ...
 
İlginçtir ki ben rüyamda harika konuları olan olaylar görüyorum.Tam roman havasında olaylar.Sonra ne mi oluyor?Rüyamın başını ve sonunu unutuyorum.Bu nedenle de kağıda geçiremiyorum :utangac:
 
Yazmaya başlamıştım bir aralar baktım Bukowski tarzı ergen ergen şeyler yazıyorum bıraktım sjxjxhx. (Bukowskiciler kızmayın)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık