Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Monkey D. Garp'ın Savaşta Yaptıkları

Garp'ın Duruşu


  • Kullanılan toplam oy
    138
Limon satarken tenrubi kölesi olduğunu düşün. O zaman sen kaçtığında denizciler seni götürür sahibinin yanına. Opde adalet terazisi ℅50 - ℅50 . Orada yaşarsan şansın yazı tura yani. Ace, tenrubi kölesi olsaydı, Garp onu kurtarır mıydı?

Hoş geldin, ben Barış.
malesef haksızsın diyemeyeceğim.

hoşbuldum bende Yasin.
 
Limon satarken tenrubi kölesi olduğunu düşün. O zaman sen kaçtığında denizciler seni götürür sahibinin yanına. Opde adalet terazisi ℅50 - ℅50 . Orada yaşarsan şansın yazı tura yani. Ace, tenrubi kölesi olsaydı, Garp onu kurtarır mıydı?

Hoş geldin, ben Barış.
Bir Kutsalın kölesi olma ihtimalin ne acaba ?:bilmem:
 
Garp 1050 kere söylemiş Ace'ede Luffy'yede. Korsan olmayın diye, Adam denizci, efsaneleşmiş bir isim hatta. Yıllardır inandığı koruduğu bir adalet duygusu/görüşü var. Bir ömür boyunca Ace ile Luffy'ye bakıcılık yapamaz değilmi, kendi yollarını çizmiş herkes ki zaten Ace ile Luffy'ninde istediği buydu. ki buna rağmen Luffy'yede yeterince güzellik yaptı. Karşılaştılarsa Ace'ede yapmıştır elbet gösterilmeyen.

Garp'ın yaptığı bir yanlış varsa aksine duygusal davranıp zayıflık göstermektir. Madem torunlarını diğer korsanlardan ve yasalardan kayırıosun ne diye denizcisin? (heleki bu mevkide bu saygınlıkta) git korsan ol, devrimci ol.
 
Karaktersizliğin önde gideni bayrak tutanı bunun yaptığı. Beyazsakal'a bakalım. Tayfasındaki herkesi kan bağı olmamasına rağmen oğlu olarak kabul edecek kadar babacan bi adam. Bir oğlu için savaşa gitmekten çekinmiyor. Yani sırf bi oğlunu kurtarmak için denizlerin en büyük gücü olan Shichibukai destekli Denizcilere deplasmanda saldırmaktan çekinmiyor. Peki Garp napıyor ? O idam tahtasının yanında oğlu gibi yetiştirdiği çocuğu gördüğü bebekken denizcilerden kurtardığı kişinin yanında mal gibi oturuyor. Marco Ace'e uçuyor Garp engelliyor. Roger'a verdiği koruma sözünü yapabilecek olmasına rağmen yapmıyor. Garp istese o idam tahtasından WB Jozu Marco üçlüsü Amirallerle çarpışırken kurtarabilirdi Ace'i ama yapmadı. Öyle yanında suçlulara merhametim yok ama ailem farklı demekle olmuyor bu işler. Veya Ace'i Akainu öldürdükten sonra gidip Akainu'yu öldürmek istemesiyle olmuyor bu işler. Laf çok icraat 0.
Bunu böyle yorumlarsan bende sana Teach kendi tayfasından biri olan thatch ı ölduruyor ama wb oğlunun intikamı için hiçbirşey yapmiyor derim.Sonra yaptığı büyük hata ise Teachin güclu olduğunu biliyor hadi bilmese bile Shanks uyarıyor ama Ace kurtarmak için ne marcoyu gobderiyor nede herhangi birini göz göre göre Ace ölume yolluyor Ace in kurtulmasi için Shanks Jinbe Luffy ve Ivan bile En az Wb kadar çabaladı hatta Shanks ve Luffy daha fazla kendi ölümu bile kendi suçudur bana göre.
 
Adamdır. Şu yorum her şeyi anlatıyor zaten.

Ace, Luffy veya bir başka korsan ne kadar çok insana iyilik yapmış olurlarsa olsunlar ne kadar iyi yürekli olurlarsa olsunlar o savaş alanında Garp'ın herhangi bir denizciye saldırma şansı yok. Çünkü kahraman lakaplı adamın tüm dünyanın gözü önünde bir amirali öldürmesi demek, o andan itibaren dünyadaki milyonlarca masum insanın hayatını tehlikeye atması ve onları kaosa sürüklemesi demektir. Roger'ın lafı sadece Luffy gibi adamları değil para uğruna her türlü boku yiyecek haysiyetsiz ve şerefsiz bir sürü insanı nasıl ateşlediyse, Garp'ın böyle bir aksiyona girmesi de bir sürü katilin, hırsızın, tacizcinin önüne kırmızı halı sermekle eş değer olurdu. O yüzden Garp içi kan ağlasa da savaş boyunca hiçbir şey yapmadı. Yapamazdı da zaten ne olursa olsun, bir akrabasının hayatı dünyadaki milyonlarca masum insanın hayatından daha kıymetli değil.
Ace'nin ölümünün tek ama tek sebebi kendisinin beyinsiz bir sülük olmasıdır.

Kardeşin senin için hayatının yirmi yılını çöpe atsın, Oars dahil yüzlerce arkadaşın ölsün. Kaptanın sana ben burada sizin için öleceğim, gidin siz yaşayın diye emir versin, sen git sırf Akainu iki laf ettiği için egona yedireme ve Yonko level adama kafa atıp dersini al.

Sülük! Başka bir şey değil. Tek suçlu bariz kendisi.

Şu da şurada dursun.

Sizlerle gurur duyuyorum. :sapkali:
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık