Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Sea of Thieves (2018)





Arkadaşlar merhaba ilk kez bir oyun tanıtımı yapıyorum çünkü gerçekten layık olduğunu düşünüyorum. bilenler bilir bilmeyenler için oyun arkadaşlarınızla veya solo olarak korsanlık yapabildiğiniz bir oyun.

beraber hazine haritaları çözüp sandıklar bulup bu sandıkları oyun parası karşılığı satabiliyosunuz tabi başka korsanlar da var onlarla karşılaşıp savaş yapabiliyorsunuz onları hazineleinin çalabiliyorsunuz falan inanılmaz eğlenceli bir oyun :)

oyunda 2 tip gemi var 4 kişilik gemi ve 2 kişilik (solo oynayanlar da bu gemiyi alıyor) gemi. 2 kişilik olan daha hızlı hareket ediyor böylece karşınızdaki 4 kişilik takımlardan kaçabiliyorsunuz falan. ölünce tekrar gemide doğuyorsunuz

rakip sizin geminizi batırabiliyor veya siz düzgün oynayamayıp çarpıp batırabiliyorsunuz :)

çok anlatıp heycanını kaçırmayayım oyun gerçelten güzel





OYUNDAN RESİMLER




OYNANIŞ VİDEOSU




oyun kapalı beta olarak çıktı ve 1 haftada gerçekten birçok kişiye kendini beğendirdi. resmi çıkış tarihinden emin değilim ancak yolunu gözlediğim neredeyse tek oyun
 
Son düzenleme:
20 mart'ta çıkıyormuş, benimde bayağı ilgimi çekti güzel tema, temiz grafikler, atmosferik müzikler. belli bir arkadaş grubuyla çok eğlenceli olabilir. fiyatı bi gözüme battı, yarın burslar yatıyor iyiki :D oynayacak adam bulursam alırım.
 
İzlemek bile eğlenceli geliyor ama PS4'a çıkmıyormuş ne yazık ki. Laptopım hayatta kaldırmaz bunu.
 
Şu anki içeriğiyle fiyatını hak etmeyen bir oyun. Eğer tam sürüme geçtiğinde içerik zenginleştirilirse arkadaşlarımla oynamak istediğim oyunlar arasında ilk sırayı alır.
 
Efsane bir oyun malesef ps4 için yok pc desen
kaldırmaz benimki :) olsun yakında god of war çıkacak onunla yetineceğiz artık :)
 
Efsane bir oyun malesef ps4 için yok pc desen
kaldırmaz benimki :) olsun yakında god of war çıkacak onunla yetineceğiz artık :)
Şuan için efsane değil maalesef. Evet belki 10 belki 20 saat çok keyifli vakit geçirirsin ama sonrasında yapacak şeyler tükenir. 10-20 saat ise 60 dolar için yeterli değil bence. Bundan dolayı dediğim gibi çok daha fazla içerik eklenmeli oyuna. Zaten tek başına alınca da pek anlamı olmuyor. 3-4 kişi alacaksın ki keyifle , kahkahalarla oynayacaksın.

Ne güzel Gow geliyor, salla Sea of thieves'i. Gow yine sallayacak ortalığı benden demesi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık