Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger vs. Charlotte Linlin & Kaido

Roger vs Kaido+Big Mom


  • Kullanılan toplam oy
    33
Bunların hepsi aynı seviyenin adamları güçleri aşağı yukarı eşittir. -En güçsüz yonkou olduğunu varsayarak- 2 BM bile olsa karşısında yine Roger kaybeder. Çünkü aralarında öyle muazzam bir güç farkı olacağını sanmam.
 
Çok erken konuşuyon :)

Öncelikle Roger'ın bir çok defa sefer yaptığı bilinmiyor. O yüzden daha önce güçsüzdü, son yıllarında güçlendi tarz bir yaklaşım olmaz bence.

İkincisi; Op'u bulduktan sonraki süreç zaten bilinmiyor. Yani istese kayıp yüzyılı açıklayabilirdi de. Oralar muamma. Bunun açıklanmaması adamın güçsüzlüğünü göstermez.
Açıklamak ayrı bir eyleme geçmek ayrı bence. :)

Rayleigh ve WB'nin One Piece konuşmalarından Rogerların gücü bir şey yapmaya yetmedi sonucunu çıkardım. Adam KK olur olmaz ölmüyor zaten. O ara ortadan kayboluyor. Eğer tayfası ile 4 Yonko etseydi biraz müttefik toplayıp WG'yi yıkmaya çalışırdı. Hele kendisi 2 Yonko gücünden fazla ise karşısında 2-3 Yonko gücünde bir grup olsun ki adamı dengelesin.
 
One Piece'in bide güç konusunda tutarlı bir tarafı var. Ne kadar güçlü olursan ol 2 Yonko ile baş edemezsin. 2+2=5 etmez.

Oda'nın yarattığı Dünya da bariz denge unsuru korunuyor.
 
Roger ikisini birden indiremez sanırım ama onlar da Roger'a dokunamazlar.Shiki gibi şansları yaver gitmez diye tahmin ediyorum.;) Bu adam boşuna korsan kral olmadı.Hepsinin sırası gelecek ve açıklanacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık