Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 891: Bana İnanıyorlar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleçeği görmek için k.haki'nin güçlenmesi şart mi ben anlamadım. Mesela Luffy'nin zaten o seviyede k.haki seviyesi varsa ve yöntemini bilmiyosa bu dövüş sırasında kullanmaya başlaması garip olmaz.
 
Luffy nin dayanıklılığı tayfadaki herkesi geçti galiba :) dofi den fazla dayak yedi.

Pudding 13-14 yaşında herhalde. Sanji bunu öğrenince nasıl tepki verecek merak ediyorum.
 
Eğer Rayleigh Luffy ile bu teknikleri çalıştı ise ona yol gösterdi ise kesinlikle imparatorlar ve amiraller arasında Katakuri'nin geleceği görmesi çok da önemli birşey değil. İmparatorların ve amirallerin gözlem haki konusunda çok daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Bu müsabakayı Luffy kazanınca gözlem hakisi konusunda bir imparatorla çarpışabilir. Zaten silahlanma hakisi yeterince kuvvetli ama kral hakisi ne durumda bilmiyorum. Big Mom'ın kaç sayıdır yaşattığı dehşet, WB ve Shanks buluşmasında gökyüzünün yarılması falan bunlar çok güçlü kral haki kullanıcıları.
 
Pastada gözüktüğüne göre artık Katakuri'ye verilen süre doldu :) Luffy-kun artık Katakuri'yi halledip Sanji'lerin yanına dönmesi gerekiyor sonuçta sözleşti onunla :)

Şakası bir yana Luffy öyle dayak yiyor böyle yiyor ama bana kalırsa şunu düşünmek lazım; Luffy, Katakuri'nin ciddi saldırılarına çok uzun bir süre dayanabiliyor ve animede özellikle bunu belirtmek amaçlı herkes bu duruma şaşırıyor.
 
Dof' da sağlam dayak yediydi şimdiye ne güçlenmiştir, adamın içi bile güçlüdür şimdi :oleyo2:
Şöyle iki yorum bakayım dedim de sığlıkta benimle yarışmışsın valla tebrikler :/ Kibir ile dövüşmek ayrı şey, irade ile dövüşmek ayrı şey. Neyse abartılı tepkilerinde başarılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık