Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 885: Adım Brûlèe!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimyam iyiydi, ama lise1'de bıraktım, tmci oldum hacı. :D İnsan yapımı olması açısından olmaz zaten ama doğada bulunuyor demek doğru olur mu bilemedim. :(

Eğer Kata'nın özel paramecia olmasının nedeni, haki savunmasından değilse ki gözlem haki sebebiyleymiş bu savunma, sadece meyve sebebiyle ise haklısındır muhtemelen.

@kuroashi.no.sanji1993 dediğin şekillerde ola da bilir, bilemedim.
Logialara şu mantıkla bakalım bence.Eğer bir özellik doğada kendiliğinden varsa ya da oluşabiliyorsa o logiadır.Mesela duman yoksa bile aşırı sıcakta orman yangınlarından oluşabilir.Ama mochi tamamen insan yapımı olduğundan doğal olarak oluşamaz.Ben o yüzden özel paramecia denmesinin tek nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

@The-Hound

Onunki logia özellikleri göstermiyordu ama.Normal paramecia olması lazım onun.
 
Yüksek ihtimalle etki eder lakin sinek ısırığı gibi gelir. G4 Kong Gun'a kafa atarken sakinliğini koruyabilen birisi Katakuri.
Etki eder etmesine ama "etki" eder mi bilemiyorum. :oleyo: Diğer yandan suyu kontrol edebiliyorsa çok daha fena şeyler yapabilme kabiliyetine sahip olması gerekir. İşte onlar "etki edebilir.
Saldırı zayıf, rakip de güçlü zaten de Jinbei'nin cebinde buna benzer daha güçlü saldırılar vardır diye düşünüyorum. Kolunu bile lastik gibi uzatabiliyor zaten :a:

 
Haftaya One Piece kapakta ve renkli sayfayla çıkacak. Net olarak belli değil ama kapakta veya renkli sayfada "Herkesin Luffy'si" adıyla 101 Luffy olacakmış ve sanırım bu Luffy'ler okuyuculardan gelen çizimler olacak.
 
Heyecanla bugünün perşembe olduğunu hatırlayıp Spoiler varmı diye bakmaya niyetlenip ara olduğunu hatırlamak Hayal kırıklığı...Bu aralar neden veriliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık