Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Etkileyici 'Pıçak Yalayan' Karakter

İyi geceler Korsanfan ahalisi!!!

'Etkileyici' konu açmayalı yıllar oldu dedim ve asla unutulmayacak, nesilden nesle aktarılacak bir konu hazırlayarak karşınıza çıkıverdim bu gün, umarım keyif alırsınız ve umarım uykularınız kaçar diyerek başlıyorum konuya. :)



Konunun Tanımı ve Kapsamı


Konuda geçen 'Pıçak' ibaresi; kılıç, bıçak, kunai, jilet, tırpan ve sair aklınıza gelebilecek her türden kesici aleti kapsamaktadır.

Konunun kapsamı; konuya karakter, sahne ve hikaye bazında bakabilirsiniz. Yani sadece 'Pıçak Yalayan' karakter değil, 'Pıçak Yalama' sahnesi ve arkasındaki hikaye bakımından da değerlendirmeye açık bir konu. Bu minvalde sahneleri paylaşırken kendinden önceki ve sonraki sahneyi atıp gerekli açıklamaları da yapacağım.

İçinde 'Pıçak' geçmeyen 'Yalama' sahneleri konunun kapsamına dahil değil ancak, 'Etkileyici' olarak gördüklerimi konunun sonunda paylaşacağım, sizlerde aklınıza gelen veya sonradan karşılaştığınız tüm sahneleri atın ki konuyu güncel tutabilelim. :)

Konu resimlerini manga serilerinin liste başlıkları dahilinde alfabe sırasına göre aktaracağım, devamlı güncellenecek bir konu olması hasebiyle anket eklemiyorum, eğer ki çok tutulursa ufak bir anket çalışması yapılabilir.

Şimdi başlıyoruz :)

Black Cat


1- Creed Diskenth

Creed, görünmez kılıç kullanan bir karakter. Bu kılıcı kendi 'ki'sinden oluşturmuş ve 80 metreye kadar uzatabiliyor. Misal ilerde OP serisinde de böyle şeyler görebiliriz. B Hakiden kalkan/ bariyer yapıldığını gördük amiraller/ Rayleigh tarafından. Sadece kabzayla gezen bir kılıçustası neden çıkmasın. :)


2- Kyoko Kirisaki

Bu kız ısı tabanlı bir yeteneğe sahip. Dokunduğunu fazlaca ısıtıp buharlaştırıyor, parçalıyor, eritiyor ve sair. Paylaştığım sahnede rakibin mızrağından sıyrılıp mızrağı bir taraftan zevkine yalarken diğer taraftan eritmeye çalışıyor ancak evrenin en sağlam metalinden yapıldığı için mızrak erimiyor. OP'taki karşılığı Oven olabilir. :)


Blade of the Immortal


1- Manji

Manji, ön sevişme yaptığı hatunun suikastçi olduğunu fark edip göğsündeki pıçağı çıkarıp yalıyor ve pıçağın ucunda ölümcül bir zehir olduğunu fark ediyor. Ne de olsa yılların tecrübesi. :)


Basilisk


1- Yashamaru




Change 123


1- İsmi Lazım Olmayan Birisi

Bu eleman Hibiki- Sama'dan dayak yiyor, sonrasında intikam düşleri kurarken elindeki bıçağı yalıyor.


Hokuto no Ken


1- Zeed Çetesi Üyesi


2- Clover


InuYasha


1- Yura


Jackals





JoJo's Bizarre Adventure


1- Kars

Kars, kendi vücudundan oluşturuyor pıçağı ve onu yalıyor. Hem hijyenik hem de masrafsız. :)


My Hero Academia


1- Chizome Akaguro

Bu elemanın yeteneği epey efektif, rakibin kanını yalayınca rakip kısmi felç geçiriyor ve hareketsiz kalıyor. O yüzden 1 damla kan yalamak üzerine kurulu bir dövüş taktiği sergiliyor ve sık sık 'Pıçak' yalıyor. Misal bu eleman OP evreninde olsa MF savaşında WB'yi kesip hedef tahtasına çevirebilirdi, sonrası hayal gücünüze kalmış. :)



Naruto


1- Orochimaru


2- Hidan

Hidan, vodoo gibi bir ayin yapıyor. Bu amaçla 3 pıçaklı tırpan kullanarak rakibi kesiyor, rakibin kanını yalıyor ve bu saatten sonra kendisine verdiği her zarardan rakibi etkileniyor. Misal Hidan OP evreninde olsa, MFde WB'yi kesip kanını yaladıktan sonra ayine başlasa ve kalbine pıçak saplasa Akainu'nun Squardo'ya dil dökmesine gerek kalmazdı. :)


Noragami


1- Yato

Bu eleman da pıçak yalayayım derken dilini kesiyor. :)


One Piece


1- Sarquiss


2- Jeet

Jeet, kılıcını severek yalayan bir karakter. Nerdeyse görüldüğü 2 sahneden 1'inde yalamış, takdir edilesi hakkaten. :)






3- Roronoa Zoro

Kılıç yalayışı oldukça keyifli ancak sonraki sahnedeki kaçışı daha etkileyici bence. Kaptanına çekmiş. :)



4- Daz Bones (Mr.1)


5- Squardo


Rurouni Kenshin


1- Saitou Hajime


2- Uonuma Usui


3- Otowa Hyōko


Violinist of Hameln


1- Warrior King Guitar


Guitar, kendi evreninde var olan bütün kılıçları kullanabilen bir kılıçustası. Aklınıza ne gelirse, Buz Kılıcı, Işın Kılıcı, Alev Kılıcı ve sair kullanabiliyor. Bu kılıçları sırtında taşıyor, dövüşeceği zaman çıkarıp sallıyor. Bu vesileyle düşmanını kestiği zaman kılıçtaki kanı yalayınca düşmanının tüm yeteneğini kullanabiliyor. Misal bu adam OP'ta olsa MF savaşında WB'yi kesip etrafa deprem sallayabilirdi. Oldukça kullanışlı bir yeteneği var yani. :)





Yu-Gi-Oh!


1- Tetsu Ushio


KONU DIŞI OLAN VE FAKAT OLDUKÇA ETKİLEYİCİ YALAMA SAHNELERİ


1- Yami Bakura - [Yu-Gi-Oh!]


2- Charlotte Perospero [One Piece]


3- İSMİ LAZIM DEĞİL [AYIP ÖGELER BARINDIRAN BİR SERİ]


4- Midora [Toriko]

 
Son düzenleme:
Sonuncusu ibretlik :( Bakura diyeyim bari.
Bakura, pıçak yalamadığı için konu dışı bir sahne. Konu dışı sahneleri biraz kültürlenin diye ekledim. :)

Zoro'nun geri çekildiği sahneyi niye koyuyorsun ki : (
Zamanlama manidar :oleyo2:

Diğer yandan aklınızda başka sahne varsa konuya ekleyebiliriz. Benim aklıma bu sahne geldi, Zoro'nun veya başka birinin bildiğiniz yalama sahnesi varsa mangadan ekleyelim. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık