Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Cilt 86 [4 Ağustos 2017] [SBS]

Logia özelliklerine sahip olan özel bir paramecia olarak kalmaya devam edebilir. Hali hazırda "özel paramecia" diye değiştirildiği söyleniyor.
Özel olan meyvenin kendisi mi yoksa Katakuri'nin becerisi mi?

Işık, elektirik gibi meyler logia; kum, kar, buz, mochi gibi meyveler özel paramecia olsaydı olabilirdi sanki açıkçası kafam karıştı benim bu değişiklikle.
 
863




R: On page 28 in chapter 850 in volume 85, there's the bento that Sanji made. When you compare to the SBS on page 188 in volume 35, you can see that it exactly matches what was the crews' favorite meals, but I can't figure out the food on the left of the sandwich. Is it Brook's favorite food, which wasn't written in volume 45's SBS? Please tell me. P.N. OP girl

O: Ok. You've looked at this a lot. While making Pudding's bento, he was thinking of them in his heart! It was that kind of scene. It's full of the crews' favorite foods. And that amount. He wasn't just thinking about making it for just one girl...Well, here's the menu.

Meat - Luffy
White rice - Zoro
Seasonal fish - Ussop
Pasta - Sanji
Hamburger - Franky
Sandwich - Robin
Mikan - Nami
Chocolate - Chopper

And of course there's the one item you couldn't figure out, and the correct answer is the curry for Brook! Brook loves curry, but his eating manners are terrible, so Sanji doesn't really let him eat it.

------
R: Oda sensei, hello. The bento that Luffy ate at the promised place with Sanji... does not look good no matter how you look at it, yet Luffy said "Delicious~". This is because his feeling of gratitude became a top-grade seasoning, right? I complain about my wife's cooking, and the food starts to not come. P.N. I have nothing to eat but my wife's cooking.

O: Those are words to ruin your life, you know. Take responsibility for your actions. (Lol)

R: 85. cildin 850. bölümünün 28. sayfasında, Sanji'nin yaptığı bir bento var. 35. cildin 188. sayfasında yer alan SBS ile karşılaştırdığın zaman, tayfadaki kişilerin en sevdiği yiyecekler ile tıpatıp aynı olduklarını görebilirsin, fakat sandviçin sol tarafında olan yiyeceğin ne olduğunu çözemedim. 45. cildin SBS'sinde yazılmamış olan Brook'un en sevdiği yiyeceği mi? Lütfen söyle bana. P. N OP kızı (Ney? :D)

O: Pekala. Bunun üzerine çok düşmüşsün. Pudding için bento yaparken, kalbinin içinde onları düşünüyordu! Bu o tür bir sahneydi. Tayfadaki kişilerin en sevdiği yiyeceklerle dolu. Yani sonuç olarak. Yalnızca bir kız için yapmayı düşünmüyordu... İşte, menü böyle.

Et - Luffy
Beyaz pirinç - Zoro
Sezonluk balık - Usopp
Makarna - Sanji
Hamburger - Franky
Sandviç - Robin
Portakal - Nami
Çikolata - Chopper

Ve elbette, senin ne olduğunu çözemediğin yiyecek, bunun doğru cevabı ise Brook için köri! Brook, köriye bayılıyor, ama onun yeme alışkanlıkları korkunç olduğu için Sanji yemesine izin vermiyor.

R: Oda sensei, merhaba. Luffy'nin Sanji ile sözleştikleri yerde yediği bento... Nereden bakarsan bak güzle gözükmüyor fakat buna rağmen Luffy "Leziz" olduğunu söyledi. Onun minnettarlık hissi, en kaliteli baharat haline geldi öyle değil mi? Ben, karımın aşçılığı konusunda söylenip duruyorum ve artık yemek yapmamaya başladı. Not: Karımın yiyeceklerinden başka yiyecek bir şeyim yok.

O: Bu sözler hayatını mahvedecek, ona göre. Yaptıklarının sorumluluğunu üstlen. ( :oleyo: )
 
Son düzenleme:
864




Q: Odacchi, nice to meet you! I've thought this since reading volume 1 but when the OP characters want to express gratitude, no matter what the character's tone, they say 'arigatou', they don't really say 'thank you' (in English) or 'my thanks' (doumo). Is there some kind of hangup about it?
A: Oh amazing you've come this far, this is our 20th year (laughs) This is a hangup. People like Zoro especially are awkward and are characters who will change their speech (TN: not sure about this phrase :camthinking:)

From my perspective, guys who want to appear cool and speak ambiguously, if they think it's not cool, they will choose the straightest 'arigatou' so as not to make the flow of speech weird.

The anime scriptwriters will sometimes make them say 'thank you' and I will think 'ah..'. It's not something most viewers would notice, not to the extent that someone would press me on it. Well, I guess it's my personal hangup. Thanks for noticing it!

Q: Odacchi hello! Do den den mushis have a silent mode? Honestly aren't there times when you think 'don't ring!'? Can you change the volume of the ringtone or something like that?

A: Denden mushis are living creatures so it depends on how you train them. To place on silent mode, say 'Shh' and nod your head. Volume might depend on their training and what you feed them.

Q: I want to tell father 'Everyone has the power to change the channel!' (TN: this is a parallel of Bege's speech to Katakuri).

A: To you, who still lives at home and not independently, since you're dependent on your father, is it really equal...

Soru: Odacchi, tanıştığımıza sevindim! Birinci ciltten beri bunu düşünüyorum fakat OP karakterleri minnettarlıklarını göstermek istedikleri zaman, hangi karakter olursa olsun "arigatou" diyorlar, İngilizce'de olduğu gibi "thank you" ya da "my thanks" demiyorlar. Bu bir tür takıntı mı?

Cevap: Buralara kadar gelmiş olman şaşırtıcı, 20. yılındayız ( :oleyo2: ) Evet bunun bir olayı var. Zoro gibi kişiler tuhaf ve konuşma şekillerini değiştirecek türden karakterler. ( Sanıyorum ki hang up kalıbından emin değilmiş. Bende tam emin olamadım. )

Benim bakış açıma göre, havalı ve muğlak bir şekilde konuşmak isteyen erkekler, havalı olmadığını düşündükleri zaman, konuşa akışını garipleştirmemek adına doğrudan "arigatou" demeyi tercih edecektir.

Anime yazarları kimi zaman onlara "thank you" dedirtiyor ve ben "ah..." diye tepki veriyorum. Pek fazla izleyicinin fark edebileceği bir şey değil, birinin başıma üşüşeceği türden bir şey değil. Sanırım bu benim takıntım. Fark ettiğin için teşekkürler!

Soru: Odacchi, selam! Den den mushileri sessiz modu var mı? "Çalma!" diye düşündüğün zamanlar olmuyor mu? Sesini kısıp arttırabileceğin türden bir şey var mı?

Cevap: Den den mushi'ler canlı varlıklar oldukları için bu, onları nasıl eğittiğine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Sessiz moda gelecek olursak, "Şş" de ve başını eğ. Sesi, onları nasıl eğittiğine ve onları neyle beslediğine bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Soru: Babama "Herkesin programı değiştirme gücü vardır!" demek istiyorum. (Bege'nin konuşmasını hatırlarsınız, "Herkesin geleceği değiştirme gücü vardır." minvalinde bir şey demişti. Onun bir değişiğini yazmış.)

Cevap: Sence, hâlâ kendi evinde yaşayamayan ve babana bağlı biri olarak bu gerçekten de eşit mi?..
 
Son düzenleme:


Those who will destroy the wedding for their nakama...

Those who lose something irreplaceable...

Those who carry out what they believe...

Will the vows be 'love' or 'betrayal'?

Mother Carmel's photograph holds the key.

Hell's Wedding begins


Nakamaları için düğünü mahvedecek olan kişiler...

Yeri doldurulamaz birini kaybedenler...

İnandıkları doğrultusunda hareket edenler...

Yemin aşk mı yoksa ihanet için mi edilecek?

Kilit nokta Carmel Ana'nın fotoğrafında.

Cehennem Düğünü başlıyor.
 
Son düzenleme:
860



R: Please make Urouge cute. P.N. Aji Shio

O: It was impossible.

-------------------

R: Odacchi!! I decided to decorate my TV stand with this figure of Nami. P.N. Captain Nobuo

O: Yes. I understand. Next.

------------------

R: Odacchi sensei!! Please state your current feeling using a phrase from One Piece in 3...2...1...!! P.N.

O: No way. It's all sticky. (Phrase)

-------------------

R: Please tell me the name of the big black cat in the Hawkins Pirates. I like that he's relatively cute. Is he a mink? P.N. Law's character design is so cool

O: Uhm.... Black...? A black cat? Does he appear black? Is... just cat fine? This cat is as you say. He's a mink. He's a member of the Hawkins Pirate crew. His name is Faust, and he's like a magician... but what kind of magic can he use? He meowably (probably) uses some sort of Meowgic. (<-Joking)

--------

R: Hello, Oda sensei. Whitebeard always has a bandana wrapped around his head, so is it because he was bald? I want you to draw what kind of hairstyle he had. P.N. Sanadacchi

O: Like this. According to rumors.

Soru: Lütfen Urouge'yi tatlı yap.

Oda: Bu imkansız.

Soru: Odacchi! Televizyon masamı Nami figürleri ile dekore etmeye karar verdim.

Oda: Evet. Anlıyorum. Sıradaki.

Soru: Odacchi sensei!! Lütfen şu anki ruh halini One Piece'den bir alıntıyla ifade et. 3... 2... 1...

Oda: İmkanı yok. Yapış yapış. (ifade)

Soru: Hawkins Korsanlarında yer alan büyük siyah kedinin ismini söyle lütfen. Onu seviyorum, nispeten tatlı. Mink mi? Not: Law'ın karakter tasarımı çok havalı

Oda: Hmm... Siyah...? Siyah kedi? Siyah mı gözüktü? Sadece... kedi olur mu? Söylediğine göre bu bir kedi. O bir mink. Hawkins Korsanları'nın bir üyesi. Adı Faust ve o bir büyücü... Peki ya ne tür bir büyü kullanıyor? (Muhtemelen) miyavlayarak bir tür müyü gücü kullanıyordur. ( Trollüyor. )

Soru: Merhaba, Oda-sensei. WB her zaman bandana takıyor, kel mi? Nasıl bir saç stiline sahip olduğunu çizmeni istiyorum.

Oda: Dedikodulara göre, böyle.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık