Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Inazuma

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 68 93.2%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 5 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    73

Inazuma, Devrimci Ordu'nun Emporio Ivankov'un komutası altında olan G Ordusu'na mensup bir yardımcı komutan ve newkamadır.

Görünümü

Inazuma'nın görünümü o anki cinsiyetine göre değişir, fakat kıyafetleri her iki cinsiyeti için de aynıdır.
Kıyafetinin ve saçlarının bir kısmı beyaz, diğer kısmı turuncu renktedir. Alnından başlayarak sağ gözünün üzerinden geçen şimşeğe benzer bir yara izine sahiptir. Genellikle sol elinde bir kadeh şarap vardır. Dövüşürken ve hatta Şeytan Meyvesi yeteneğini kullanırken bile şarap kadehini elinden düşürmez.

Inazuma erkek olduğu zamanlarda genellikle elbisesinin ve saçının renginde bir gözlük takar. Yüzü vücuduna göre daha köşeli olur. Kadın olduğunda ise gözlüklerini alnında tutar. Çenesi daha yuvarlak bir şekle girer. Ayrıca yara izi de görünümünden dolayı biraz daha uzar.

Bunlara ek olarak cinsiyeti ne olursa olsun sağ eli daima düz durur. Diğer okamaların ve newkamaların büyük çoğunluğundan farklı olarak Inazuma'nın aşırı gösterişli özellikleri veya kıyafetleri yoktur. Çok sade bir giyimi olmasının yanı sıra, makyaj yapmayan tek newkamadır.

Kişiliği

Inazuma erkek olduğu zamanlarda çoğunlukla ciddi, sakin ve sağduyulu, neredeyse duygusuzdır. Sadece kritik anlarda duygu belirtileri gösterir, örneğin Ivankov'un Magellan'a yenildiğini öğrendiğinde paniklemiş, ancak ölmediğini öğrendiğinde rahatlamıştır.

Kadın olduğu zamanlarda ise erkek halinin tam zıttı bir şekilde gayet sıcak ve neşeli olur. Ayrıca cinsiyetinden bağımsız olarak, One Piece'teki diğer okamaların ve newkamaların çoğundan farklı olarak, onların genel olarak gösteriş yapmayı eğiliminlerinden yoksundur.

Her iki cinsiyetinde de Ivankov'a çok sadıktır, genellikle ondan bir emir almadan hiçbir şey yapmaz.

Yetenek ve Güçleri

Devrimci Ordu'nun komutan yardımcılarından biri olan Inazuma, örgüt içinde önemli bir otoriteye sahiptir. G Ordusu içinde, yetki olarak Ivankov'dan sonra ikinci sıradadır.

Inazuma asla bozmadığı duruşunu korurken ve bir kadeh şarabı tutarken savaşabilen başarılı bir dövüşçüdür. Daha çok Şeytan Meyvesi güçleriyle savaşıyor gibi görünse de, yakın dövüş tecrübesi de vardır. Vahşi Kurt Birimi'ndeki kurtlardan birini tek bir tekme ile uçurmuştur. 6. Kat mahkumları bile onun becerilerini övmüştür.

Şeytan Meyvesi
Inazuma, Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Kırpma Meyvesi'ni yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde vücudunun bazı kısımlarını makasa dönüştürebilir. Makasları ile ne kadar dayanıklı olurlarsa olsunlar, taş ve metal de dahil olmak üzere herhangi bir katı malzemeyi kesebilir ve kestiği her şeyi kağıttan yapılmış gibi manipüle edebilir.

Makasları ile rakiplerine saldırabileceği gibi, etrafındaki şeyleri keserek kendisine avantaj da sağlayabilir. Örneğin düşmanlarının onu takip edememesi için üzerinden geçtiği bir merdiveni kesebilir.

Inazuma, Şeytan Meyvesi yeteneği ile bulunduğu zemini de manipüle edebilir. Zemini şeritler halinde keserek ve kestiği bu şeritleri rakibine fırlatarak dövüşebilir. Ayrıca zemini kesip, havaya dikerek koruyucu bir duvar oluşturabilir. Bunlara ek olarak, yine zemini keserek iki noktayı birbirine bağlayan bir köprü yapabilir.

Ek Bilgiler

- One Piece Green: Secret Pieces'e göre, en başta Inazuma'ya Zoan türü bir Şeytan Meyvesi olacak olan Yengeç Meyvesi'nin verilmesi düşünülmüştür.
- Inazuma kelimesi Japoncada "şimşek" anlamına gelir. Bu isim Inazuma'nın alnındaki ve gözündeki şimşek şeklindeki yara izine bir atıftır.
- Inazuma'nın en sevdiği yiyecek sarımsaklı karidestir.

Künye

Adı: Inazuma
Okunuşu: Inazuma
İngilizce Adı: Inazuma
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 536, Anime 438
Bağlantıları: Kamabakka Krallığı, Newkama Diyarı, Devrimci Ordu, Impel Down (eski)
Unvanları: Devrimci, Büyük Hapishane Mahkumu (eski)
Doğduğu Yer: Güney Mavi
Durumu: Canlı
Yaşı: 29
Doğum Günü: 3 Ağustos
Boyu: 228 cm
Kan Grubu: F
Ödülü: en az 100,000,000 Beri

Şeytan Meyvesi
Adı:
Kırpma Meyvesi (Jap. Choki Choki no Mi, İng. Snip-Snip Fruit (VIZ and Funimation), Shear-Shear Fruit (One Piece Resmi YouTube Kanalı))
Anlamı: Makasın kesme sesi
Türü: Paramecia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Inazuma
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Sağ olun. Asil insan şarap taşıyor. Savaşta köprüyü yaptıktan sonraki görüntüsü çok hoşuma gitmişti.

Kadın hali baya hoşuma gitti. Eline sağlık.
Aynen... Kadın hali çok hoş...

İva-chan'da kadın halinde taş gibi.
Keşke hep öyle kalsa olsun biz her türlü seviyoruz.(Yada ben).
Yardımları yeter...

Luffy işte...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık