Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceği görmeyle bombayı fark etmenin bi alakasının olmadığını belirtmek gerek sanırım. Adamın gözünün önüne "yakın" gelecekten bi sahne falan geliyor sadece. Mesela bir patlama görüyor ya da Mom'a roketlerle saldırıldığını vs.. Yoksa bombanın nerede olduğunu ya da patlamanın bi bombadan kaynaklı olduğunu bilecek diye bir şey yok. Sadece az bir şey geleceği görüyor adam. Her şeyi bilmesi gerekiyormuş gibi muamele etmeyin :D

Zaten öbür türlü saçma olurdu. Tam anlamıyla geleceği görebilen birisini hikaye anlatıcısı nasıl zapt etsin, adamı alt edemezsin de.
 
Kaçmalarını amma yadırgadınız hea, kaçacaklar tabi şuan ki güç seviyeleri bu yonkou tayfasını almaya yetecek gibi mi duruyor. Zaten Luffy bitik bir halde G4 açıp 30 sn tutamadı kendini öyle. Dönüp indirseler Oda'ya söylemedik küfür bırakmazsınız, kaçsalar yine aynı durum sizleri tatmin etmekte zor.
Zaten süpernovalara göre sağlam dağıttılar Yonkou'nun mekanını. Benzer seviyede ciddi bir sorunu bir tek rahip uroque 3. adamı yenerek yapmıştı hatırladığım bide Kid 3-5 gemi patlatmıştı. Luffy'lerin yaptığı ondan kat kat daha fenası daha ne istiyorsunuz bu arc amacına ulaştı ilk Yonkou karşılaşmalarında ciddi zarar vererek ve kayıpsız ayrılacaklar.
Bunun dünya basınında ki yansıması da artı olarak dönüş yapacaktır tayfaya. Her karşılaştıkları rakibi indirseler seride adam kalırmıydı ki zaten.
Spoiler doğru çıksa bile beni bu arc yeterince tatmin etti gitsinler artık zaten gözü dönen BM birkaç adamını yiyerek ve adayı komple dağıtarak hasara hasar katar istemsizce.
 

luffysam

Sanırım kraker öldü. Yenildi diye öldürdüler mi? Yenilen öldürüyorsa bunlar daha önce hic yenilmedi mi?
 
Demek Katakuri sayesinde kaçıyorlar. Sanji power up alamadan sayıyı bitirmeleri beni tatmin etmedi ama sıradaki arclar efsane olacağı için sorun olmaz.:good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık