Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dragon Ball Super Anime Tartışma

Yazikcagiz tek kaldı. Zeno sana umursamaz bir cocuk havalarinda. Bu da birçok evreni tekliye atar her zaman için. 9 evreninyikim tanrisi saf biraz da yanindaki cok gicik biriydi. Ilk elenen onlar oldu ve geçmiş olsun onlara. Kismetse haftaya da birileri var. Bakalim daha da nasil ilerleyecegiz
 
ben ilk roshi olmadı tien gider sonra Kuririn veya karısı gider diye düşünüyordum.

Tien - Kuririn: %80
No17: %75
Roshi: %60
Piccolo: %50

diyorum..
bilmiş adam helal olsun. :D



Kuririn çok zayıftı keza roshi, tien 18 de öyle. Alan saldırısı istiyordum ki göreceğiz haftay belli ki. Ayrıca rakip saiyajinler de gider gibi duruyor.
 
Ne olursa olsun 2 kişiyi harcayarak gitti Krillin. Yapması gerekenden büyük iş yaptı. Helal olsun ben bu kadarını bile beklemiyordum ayakçı tayfadan.
 
Biraz Gohan şov görelim artık yaaa bi daha ki bölüm goku diğer ezik saiyanlara ders verir sonra diğer kızımız berserk olur jiren onu dışarı atar gibi geliyor bana ama tüm bölüm kuririn salağına tahammül ettik yaa


Edit : bi de aklıma şey geldi freezayı jirenin gücünü göstermek için harcayabilirler gibi
 
Kale yi disariya atmak da yetmez. Onun enerjisini bitirmek lazim. Disariya atsan bile oradan da millete saldirir. Sonra da silinme gidi değişik olaylay da olabilir. Veya baş melek bir şey yapar.

Krulin de 2 kere ust uste galibiyet sevincine tituldu. Sonunda da dandik bir şekilde elendi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık