Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Oda'nın One Piece dergisi üzerine yaptığı yorum. İlerleyen saatlerde röportajdan gözden kaçan yerler varsa eklenebilirmiş, sandman tarafından.
One Piece dergisinin üç cildi 7 Temmuz, 4 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde (Cuma günü) yayınlanacak. Bu dergi One Piece'in 20. yıl dönümüne özel olarak çıkıyor. Okudum ve oldukça bilgi verici buldum. Havalı bir moda dergisine benziyor. Bu dergiyi yapabilmek için emeği geçen insanlara ne kadar teşekkür etsem az. Bonus bir manga ve oldukça uzun bir afiş çizdim. Editör üç farklı cilt ile parçalar halinde yayınlanacağını söyledi. Bence bu iyi bir karar. Acaba bu uzun afişi bilgisayar yardımıyla mı çizsem diye düşünüyordum ancak bu alanın en tepe isimlerinden olan Katsuya Terada-san'ın dergi için çizim yapmasına karar verildi. "Hadi ama! Terada-san'ın çizim yapacağı bir dergide bu yöntemi kullanarak çizim yapmama imkan yok!" diye düşündüm. Bu sebeple afişi her zamanki gibi elimle çizmeye karar verdim. Çizmek için oldukça efor sarf ettim. Terada-san'ın Ace çizimi de müthiş oldu. Bu dergi "Magazine Book" olduğu için fırsatı kaçırdığınız takdirde daha sonra satın almanız imkansız olacak. Pişman olmak istemiyorsanız OP dergisini mutlaka satın alın.

Hatalarım olduysa affola.
Eline sağlık. Mook formatında olacağı tahmin ediliyordu. 20 yıla özel olunca kaliteli iş çıkarırlar diye düşünüyor insan. 20. yıl başlığında yazmıştım.:)
- Dergi büyük ihtimalle kaliteli mook formatında olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık