Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[C-3] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    76
  • Anket kapatılmış .
bir insanın favori karakteri nasıl Monkey D.Dragon olabilir anlamış değilim?

önceki ankette Rosinante'yi sonunculuktan el birliği ile birinciliğe çeken o tayfa şimdi gelmiş Dragon'a oy veriyor galiba, inşallah öyle değildir, beni üzer.
 
Dragon ile ilgili ben beklemedeyim, daha hiçbir şey açıklanmadı. Fikirleri ne, devrimciler neci ve devrim dışında planları ne vs. Bu yüzden Dragon'a nötrüm, bakalım altından ne çıkacak. Karizma desen zaten yerlerde yani çok tipsiz :D Bu adama oy atmama imkan yok ama atanlara saygı duyuyorum tabi :)
 
Olmazsa kurtarma turuna yollamak için oyun birini Kizaru'ya atabilirim. Cavendish zaten havlu attı.

Oyların sonradan değiştirilebilmesi adil mi @Anketçi D.D ? :)
Sonuçlar kısmında bana takılan lakapları da yazacağım sanırım :D

- Anket görevlisi bey abi
- Anketör bey
- Anketçi D. D :D
- Bir tane de anket sakallı D. D gelse iyi olurdu :D

Etik mi bilmem ama ilk etapta bu dediğini çok yaptım. :D Bu arada bunu genel olarak söylüyorum. Sevdiğiniz karakterin az oyu var diye ona oy atmazsanız son konu olan genel sıralamada derecesi düşer. Benden söylemesi :D
 
Son düzenleme:
bir şeye hayran olmak demek ne demektir?

görürsün atıyorum tipini beğenirsin (bkz: nami, güzel / chopper, tatlı), cool karakterini beğenirsin (bkz: lucci, zoro, law), meyvesini çok seversin, ya da beğenirsin işte bir şeyini. ben ise one piece'de kişiliği hakkında bilgi veren toplasan 2-3 dakikayı geçecek sahnesi olmayan dragon'a duyulan bu aşırı hayranlık niye bunu anlamaya çalışıyorum. örneğin Kızıl Bacak Zeff'e hayran olursun, kabul ederim. benim de favori karakterlerimdendir. ama niye hayran olursun zeff'e, çünkü flashback'lerde yaptığı delikanlılıkları gördük. tek ayağı yok, cool bir karakter, görünüşü falan. seversin. ama dragon?????? sadece dünyanın en tehlikeli adamı, bu kadar.

ben reiju, monet, ve kizaru'yu neden seçtim açıklayayım,

reiju'nun tipi, zehri içmesi (müthiş cool bir sahne), tayfaya ve sanji'ye yardımları için seçtim/beğeniyorum.

monet zaten başlı başına bir coolluk abidesi. zeki bir karakter, güçlü bir karakter, zaten normal bir insan tipi değil bir kere, illa ki ilgisini çekiyor insanın. tayfa adına yeni dünya'ya girişin kırılma noktası dediğimiz yerde sahne aldı. bahsettiğim sahne, luffy'i içine aldığı o kar küresi sahnesi. luffy'nin son anda uyanması. yoksa gidiyordu. son sahnede de kendini feda etti, yürekleri burktu, böyle de delikanlı bir karakter. hiç değilse tipi cool.

kizaru'nun sabaody'de süpernova'lara verdiği müthiş ders sahnesini hepimiz biliriz. seçilmesi muhtemel bir karakter açıklamayayım daha fazla.

Dragon bir fikirdir ve fikirleri op evreni ile kısıtlı değildir.
gizemli ve bir o kadar da felsefik bir cümle. "Dragon bir fikirdir." sözü hoşuma gitti, eyvallah dostum. sana sözüm yok. sadece dragon kime ne fikir vermiş, fikirlerinden bir anektod aktarırsan memnun olurum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık