Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] En Tutkulu FanSavar

En Tutkulu FanSavar?


  • Kullanılan toplam oy
    164
Evet arkadaşlar hepinizin bildiği gibi forumda OP karakterlerine olan hayranlıkları bazan gözünü kör eden kişiler olabiliyor. onları en iyi geri püskürten bu adeta bir görev bilen kişileri arıyoruz.
@Erkan12
Mihawk fanlarına karşı verdiği çetin mücadele tüm forumun malumu

@killz0ne
Adete bir kılıçsavar. Kılıçlı karakter seven üyelerin önüne her zaman bir kalkan misali atılmasıyla ünlüdür.

@Densetsu no Samurai
Luffy fanlarıyla olan atışmaları mübalağasız söylüyorum sonsuz olabilir.

@Alpamis
Luffy'den daha iyi(potansiyel güç irade savunma yönünden) olduğu iddaa edilen karakterlerin hepsine karşı tutkulu bir savunma halinde. Bu iradeyi aşmak güç.

@Sakata Gintoki
Ace konusundaki düşünceleri herkesin malumu fanları gelsede knock-out etsem diye yer arayan üye.
@Daredewill
Fujitora'nın adete bir kanlısı gibi hareket eden bu üye, Boş zamanlarında bile Fujinin fanlarına karşı vasıfsızlığın dile getirerek forumda Fuji'nin işe yaramaz olabileceğini ilk dellendiren üyelerden.

@Millennium Wizard
Fujitora'nın avatarlarını kullanmasıyla tanınan bu üye, Fujiyi gözden düşürme operasyonlarının lideridir. Başarılı olmuşturda.

@Master of Puppets
Ace fanlarını odağına kestirdimi alaycı üslübuyla attan düşmüşe çeviren üyeydi şuan pek Bu işlerle uğraşmıyor gibi görünüyor. Sanjinin planı olduğu sanılmasını da hiç acımadan fanlarının yüzüne vurmasıda olayın ayrı bir boyutu.

@Aksakallı D.D
Doffy'yi sevmeyen fanları yüzünden soğuyan çok üye vardır forumda lakin bu arkadaş her zaman Doffy olan duruşu ve avatar seçimleriyle tam bir Doffan savar olduğunu kanıtlamış üyelerdendir.

@Monkey D. Dragon
Spesifik bir karakter vermek çok zor ama tüm fanlara karşı belirli bir duruşu olduğu herkesin malumu.

@Smoker
Ace'i sevmez

@Wataame Daisuki
Ace, Jinbe ve Daha niceleri mesajlarında bile alakasız yerlerden Ace Jinbe ölsüne getirmesiyle bilinir. Fanlarıyla mücadele etmişliği çoktur.

@Reiper
OP fanı savar olarak atarsak yanlış olmaz sanırım. Okuyucuyu Torikoya çekeilmek için olan tutkusu herkes tarafından kabul edilmektedir.

Not: Seride genelde herkesin sevmediği karakter vardır. Herkesi alabilecek yada eskileri alabilecek bir konum yok maalesef ona göre yorumlayalım. Forumdaki güncel takılan öne çıkan üyelerin değerlendirmesi diyebilir aslında. :(
 
Son düzenleme:
Yarısından çoğu sırf Ace'ye çalışıyor, benim anlamadığım Ace'nin kaç tane fanı varda bu kadar kin bağladınız.

Hepsi birbirinden usta isimler ama bence @Smoker alır yarışı.
 
Zag'ın fansavarlığını görmedim hiç. :(


Bu konuda Mop ile Erkan12 başa oynar. Diğerleri daha çok kendi karakterlerini savunurken ön plana çıkar, bu ikisi ise belli fan kitlelerini hedef edinmiştir.

Ben de bir zamanlar Doffanları savuştururdum mesela. :a:
 
Zag'ın fansavarlığını görmedim hiç. :(


Bu konuda Mop ile Erkan12 başa oynar. Diğerleri daha çok kendi karakterlerini savunurken ön plana çıkar, bu ikisi ise belli fan kitlelerini hedef edinmiştir.

Ben de bir zamanlar Doffanları savuştururdum mesela. :a:
Bana yazılan 4 isimden 2 si favori 5 limde lan. Ama abartılınca dayanamam 2 kelam ederim. He buna haterlık deniyorsa varsın hater olak be çerlo :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık