Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Naruto Anime (Spoiler Yasak)

Katılıyorum sana zaten ben sadece dalga geçmek için öyle yazmıştım:D
Mesela boruto uğraşıp rasen shuriken yapacak ama biz o aşamayı çoktan izlemiş olduğumuz için ilgi çekici gelmeyecek. Zaten borutoyu karakter olarak ta sevemedim:(
Biraz Naruto biraz Sasuke. Sanki... Neyse

Daha adam akıllı bi son çizecekse baştan başlasın ama tekrar tekrar batıracaksa istemezük. Barutodan kazansın üç beş bi şey yoluna baksın.
Sanmıyorum, para kazanacağını sanıyorum ama yeter mi ona onu bilmiyorum.
 
Döngü şu anda tersine dönmüş gibi.. Yani;

Boruto, Sasuke gibi olmak isterken Sarada da Naruto gibi Hokage olmak istiyor.

Ayrıca orochimaru chunin sınavı zamanında Sasukeyi ısırmıştı, onun yan etkileri vardı. Aynısı veya biraz farklısı Boruto'nun başına gelip sapıtacağını düşünüyorum..

Tüm bunlar olurken de ilk seride Naruto Sasuke diye dönüp dolaşırtı, Sarada'da Boruto diye dönüp dolaşacak.

Ek olarak merak ettiğim ise, Naruto ve Sasuke'nin seriye ne kadar dahil olacağıdır. Ayrıca, Boruto filmi ile görülen ise Sasuke ve Naruto arasında aşırı bir güç farkı olduğu... Hokage olan Naruto bana göre resmen gömülmüş :)

Neyse, seri çıksın da izleyelim bakalım neler olacak..
 
Mangayı Kishimoto'nun asistanı yazıyor. Sizce canon olarak görmek doğru mu?
Kendi düşüncemi açıklamak gerekirse, ben böyle büyük serilerin devamı gelmesi yerine yan hikayeler yazılması taraftarıyım. Aynısı One Piece için de geçerli. Günün birinde bittiğinde gelecekteki başka bir korsanın işlenmesi yerine Beyazsakal Korsanları, Ace, Inu-Neko böyle karakterlerin anlatılmasını isterim. O zaman seri değersizleşmiyor, evren genişliyor. Ben böyle düşünüyorum.
Bu durumda Naruto için Itachi hakkında bir yan hikaye yapılabilirdi ya da Jiraiya. Eminim ki en az Boruto kadar tutardı. Bu adamlar serinin en sevilen adamları.
 
şu ana kadar berbat bir şekilde ilerliyordu.. bir kaç bölümdür Naruto'yu görüyoruz bu bir kaç bölümdür güzel. Biraz daha biriktirmenizi tavsiye ederim.
Bilgi için teşekkür ederim.
Sanırım Naruto seride pek aktif degil. Internette Narutoyla ilgili birkac gif gördüm başlayasım geldi.
 
Mangadan bağımsız gidiyor. Biraz manga ilerlesin diye filler bölümler diye düşünüyorum. İlerde mangayla birleşir herhal. Bir de mangası aylik seri olduğu için naruto gibi uzun soluklu değil de birkaç yıla biter bence
 

#Kurama#

Naruto nun mangasındaki animesindeki keyfi alamadim açikcasi, beklentilerimin çok altinda kaldi malesef .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık