Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Tayfadan Biri Ölürse Bu Kim Olur?

Tayfadan Biri Ölürse Bu Kim Olur ?

  • Luffy

    Kullanılan: 27 16.1%
  • Zoro

    Kullanılan: 14 8.3%
  • Usopp

    Kullanılan: 29 17.3%
  • Sanji

    Kullanılan: 17 10.1%
  • Nami

    Kullanılan: 4 2.4%
  • Chopper

    Kullanılan: 6 3.6%
  • Robin

    Kullanılan: 11 6.5%
  • Franky

    Kullanılan: 4 2.4%
  • Brook ( Zaten Ölü :P )

    Kullanılan: 8 4.8%
  • Kimse ölmeyecek İnşallah

    Kullanılan: 48 28.6%

  • Kullanılan toplam oy
    168

Herkeze merhabalar. One Piece evreninde çok fazla ölüm görmediğimiz doğru. Hikayenin ilerleyişi esnasında gerçekten karakterler hayata tutunuyor. Oda karakterlerin geçmişine onların karakterleri ve nihai hedefleri üzerine etkili olan ölümler yerleştirmiş. Hikayenin ilerleyişi esnasında ise çok az ve hikaye açısından çok önemli birkaç ölüme şahit olduk. ( One Piece Türkiye'de Kanal D'de yayınlanan bir seri olsaydı bu ölümler sonrası kurban kesilir, gazeteye tam sayfa baş sağlığı ilanı verilirdi.) Hasır Şapka tayfasının her bir üyesinin gerçekleştirmek istediği bir hayali var ve bir şekilde bu hayaller kaptanın hayali olan One Piece'i bulup Korsanlar Kralı olmakla çakışıyor. Bu gerçektende ulaşması zor bir hedef. Bugüne dek defalarca Luffy'nin ölümden döndüğünü ve bu uğurda yaşamının ve de bedeninin büyük bir kısmını harcadığını biliyoruz. Bu hedef ve bu hedefle paralel olan tayfanın kendi hedefleri uğrunda hiç can kaybı olmayacak mı ?
Evet, resimdende anladığınız üzere ben tayfadan bir ölüm olursa ölen kişinin Usopp olacağını düşünüyorum. Usopp'un nihai hedefi "Denizlerin Cesur Savaşçısı" olmak. Usopp geçmişinde yaşadığı olaylar ve sahip olduğu mizaçtan ötürü yalancı ve korkak bir karakter. Bugüne dek cesaret örnekleri göstermiş olsada bu durumun pekte değiştiğini söyleyemeyiz. Ayrıca hali hazırda ya da tarihte bildiğim kadarıyla "Denizlerin Cesur Savaşçısı" olarak anılan biri yok. Dolayısıyla böyle bir ünvanı almak için korsan olmak ya da onlarca savaş görmekten ziyade çok önemli bir savaşta büyük bir cesaret göstermek gerekiyor. Bence Usopp yaşadığı sürece "Cesur" olabilecek bir karakter değil. Baskı altında anlık olarak cesaret gösterebiliyor. Bu nedenle hepimizin beklediği Oda'nın Marineford Savaşı onun yanında küçük bir çatışma olacak dediği son savaşta Usopp'un "Denizlerin Cesur Savaşçısı" ünvanını alacak bir hamleyle öleceğini düşünüyorum.
Peki Usopp nasıl ölecek ? Usopp top gibi tüfek gibi silahları oldukça etkili olarak kullanabilen bir "SogeKing" :alkis: One Piece' te her gücün bir bedeli, her hareketin bir sonucu olduğunu biliyoruz.( Şeytan Meyvesi yersin ama yüzemezsin) Bu son savaşta antik silahların kullanılacak olması muhtemel. Bence Usopp Plüton'u kullanarak ölecek. Belki Franky'de böyle bir silahı ateşleyebilecek kapasitede ama bence bu savaş olduğunda "Franky'nin Thousand Sunny ile tüm dünyayı gezme" tamamlanmış olmayacak. Plüton'u tam kapasitede ateşlemenin bedeli ateşleyenin ölümü olabilir. Usopp'ta bunu bilerek ve de isteyerek savaşı bitirecek ve belkide tüm dünyayı özgürleştirecek hamleyi bu şekilde yapıp "Denizlerin Cesur Savaşçısı" olabilir.
 
Bencede usopp reis ölecek ölecekse öyle bir şekilde ölecek ki bütün yaptığı korkaklıkları unutmuş olacağız vaybe adamın billurlarına beton yetmez diyeceğiz
 
Usopp ölmeyecek. Benim gözümde %100 bu. Ölmesini umduğum kişi Sanji. Oyumu ona attım. Ancak seri sonunda ölecek olan kişi Luffy.

Hatta aynı Naruto ve Bleach de olduğu gibi yıllar sonrasını gösterecek. Luffy'nin mezarının önünde de üç sake fincanı görebiliriz. Olursa eğer Luffy'nin mezarının önünde eşi ve çocuğunu görebiliriz. Kim olur bu eş söylemek istemiyorum. :D Eşi çocuğunun elinden tutmuş mezarın önünde duruyorlar böyle. Tabi bu kendi fantezim :D

Hatta kadının kim olduğunu da direk göremeyeceğiz. Seri bitince herkes bunu tartışacak. Kimdi o kadın? diye. Zaten bütün kadın çizimleri aynı. :D
 
Luffy Zoro'ya her eziyet ettiğinde Zoro "Seni bir gün öldüreceğim." diyordu. Acaba gerçek mi olacak? :/ Roger gibi Luffy de ölür galiba ve eceliyle ölmek yerine bunu Zoro'dan isteyebilir. (Ömrünün kısalması,hastalık gibi sebepler var Luffy'nin ölmesi için)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık