Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'deki Korsan Gemileri

Red Force

Bağlılık: Kızıl Saç Korsanları
Not:Serinin ilk 3-4 bölümündeki Shanks ın gemisiyle şekil olarak benzemektedir.Ama o zamanki gemiden daha büyük ve daha işlemeli olarak 316.bölümde karşımıza çıktı.

Miss Love Duck

Bağlılık: Alvida Korsanları
Not:Alvida nın karşımıza ilk çıktığında kullandığı gemi.Alvida,Luffy e yenildikten sonra başına ne geldiği bilinmiyor.

Big Top

Bağlılık: Buggy Korsanları
Not:Görünüşü ve renkleri yüzünden sirk gemisine benzemektedir.Ön kısmında diğer gemilere göre daha fazla top bulunmaktadır.

Bezan Black

Bağlılık : Kara Kedi Korsanları (Kaptan Kuro)
Not:Önünde siyah bir kedi figürü vardır.Hasır şapka korsanlarıyla savaş esnasında Luffy tarafından omurganın bir parçası koparılmıştır.:D

Going Merry

Bağlılık: Hasır şapka korsanları (Eski gemi)
Not: Karavela sınıfı,boyut olarak küçük ama hızlı bir gemidir.Kaya tarafından kendisini kurtardıkları için Luffy ve tayfasına hediye edilmiştir.Geminin tüm yolculuk boyunca fazla hasar alması ve omurgasının tamir edilemeyecek şekilde zarar görmesi yüzünden Ennies Loby arc ının sonlarına doğru Luffy tarafından yakılarak son yolculuğuna uğurlanmıştır.Tayfa; Merryi hiç bir zaman gemi olarak değil,tayfadan bir üye olarak görmüşlerdir.

Thousand Sunny

Bağlılık : Hasır Şapka Korsanları
Not : Franky tarafından tasarlanıp,Franky,Iceburg ve Galley La şirketi çalışanları tarafından yapılmıştır.Malzemesi çok nadir ve çok çok pahalı olan Adam Ağacından yapılmıştır.

Dreadnaught Sabre

Bağlılık : Don Krieg Korsanları
Not: Don Krieg in filosunun amiral gemisidir.Çok büyüktür ve önünde kaplan figürü vardır.:cool:Mihawk:cool: tarafından dilimlere ayrılmıştır.:D

Mihawk´s boat

Bağlılık : Mihawk
Not: Çok küçüktür.İçinde sadece Mihawk ın içinde oturduğu koltuk ve haç şeklindeki yelken direği vardır.Kenarlarında yeşil alevler yayan mumlar vardır.Tabut şeklindedir.Mihawk ın nasıl olduğu bilinmesede Grand Line ı bu ufacık botla geçtiği düşünülmektedir.

Cooking George

Bağlılık: Chef Korsanları
Not :Kızıl Bacak Zeff in restorant işinden önceki kullandığı gemidir.Önünde aşçı şapkası takmış bir ördek figürü vardır.Büyük bir dalga tarafından batırılmıştır.

Shark Superb
Bağlılık: Arlong Korsanları

Moby Dick
Bağlılık : Beyazbıyık Korsanları
Not: Uzaktan bakınca büyük bir balinaya benzemektedir.Serinin şu ana kadarki görülmüş 2. büyük gemisidir.Edward Newgate in filosunun amiral gemisidir.

Blackbeard's raft
Bağlılık: Karasakal Korsanları
Not:Gemi değildir.Dandik bir sal görünümüne sahiptir:DHasır şapka korsanlarının peşinden gökyüzü adasına çıkarken parçalanmıştır.(BB gökyüzü adasına çıkışın orası olduğunu bilmiyordu sadece onları takip ediyordu.)

Sexy Foxy
Bağlılık : Foxy Korsanları
Not: Önünde tilki figürünün olduğu oldukça büyük bir gemidir.Ayrıca Afro Luffy ve Foxy nin boks ringi olarakda kullanılmıştır:D

Sunny Pirates' Ship
Bağlılık : Sunny Korsanları
Not: Geminin asıl adı şuan bilinmemektedir.İçinde Fisher Tiger,Jinbei,Arlong gibi önemli isimleri taşımıştır.Fisher Tiger öldükten sonra mürettebat dağılmıştır.Gemiye ne olduğu hakkında herhangi bir bilgi yoktur.

Thriller Bark
Bağlılık: Gecko Moria
Not:Aslında buna gemi demek biraz ayıp olur.Kendisi yüzen bir adadır.One piece dünyasındaki en büyük gemidir.Genellikle Florian Üçgeninde ikamet eder.Üzerinde 1000 nüfus,orman,konak,mezarlık ve komuta bölümünün olduğu büyük bir şato vardır.Moria, Hasır şapka korsanları ile dövüşünden sonra burayı terk etmiştir.

Oro Jackson
Bağlılık : Jolly Roger Pirates
Not: Franky nin ustası Tom tarafından Gold Roger için yapıldı.Bu gemide Thousand Sunny gibi çok nadir ve değerli olan Adam Ağacından yapıldı."Oro" İtalyanca ve İspanyolcada altın demektir.Tom bu gemiyi yaptığı için Dünya Hükümeti tarafından suçlandı:mad:

Hak sahibi

Kaynak : http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page
Çeviren : Juracule Mihawk
Site : www.korsanfan.com
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık