Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapka Korsanları'nın Seri Sonunda Geleceği Seviye

Konunun amacı tayfa üyelerinin seri sonunda geleceği seviyeyi tartışmak. Aklımda olan bir konuydu forumda tartışıldığını görünce konuyu açayım dedim Karakterleri tek tek tanıtmaya gerek duymadım zaten hepimizin bildiği karakterler. Kurallara aykırı falan ise kişileri tanıtırım. İzninizle başlayayım.

Luffy: Yaşayan en güçlü adam olacak.

Zoro: Amiral üstü, yonkou altı seviye

Sanji: Amiral seviyesi. Tahminimce Kizaru'yu yenecek.

Franky: Tayfaya kimsenin katılmayacağını varsayarsak şu anki üçüncü adamların biraz üstünde olur. Yani dof seviyesi

Usopp: Oruç seviyesi

Brook: Vergo seviyesi

Chopper: Vergo seviyesi

Robin: Smoker- Vergo arasında.

Nami: Smoker seviyesi.
 
Ban
One piece evrenindeki güç skalası çok değişken. O yüzden canavar üçlüden sonrakiler için olabilecek muhtemel durumu tahmin edemiyorum. Ama ben garp-roger durumunun luffy-coby değilde luffy-smoker şeklinde olacağını savunanlardanım. O yüzden beyin takımı (usoppda sayılabilir ama daha çok robin ve namiyi kast ediyorum) smokerın gücüne erişemeyecekler benim kanaatimce.
oda'nın smoker'ı ilerde kullanması çok muhtemel zaten ama bu hiç aklıma gelmemişti düşünce çok mantıklı ama o zaman coby çöp karakter olur.
 
Luffy - Zoro - Sanji güzel olmuş. Namı düşük kalmış. Daha güçlü olabilir. Usopp şuan ki halini sevmesem de Elbaf'tan sonra değişeceği için olabilir. Bide Franky'e Dof fazla olmuş gibi.
 
Coby hiç olmamalıydı zaten bence. Marineforddaki cesaret örneği dışında hatırda kalan hiçbir olayı yok. Yahu şöyle bir serinin ana karakteri pembe saçlı bi sümüklü tarafından köşeye sıkıştırılabilecekse boşuna takip etmişim hissi oluşur bende. Ya bize Cobynin çöp olmadığını ispatlayan bi icraatler silsilesi gösterecekler (tek bir tanede yetmez hani) ya da bu haltı yemeyecekler, amiral olacak belki seri sonunda ama roger-garp ilişkisini luffy ye uyarladığımızda smoker daha cazip bi tercih gibi gözüktüğünden luffynin rakibi olamayacak zannımca.
Bence de Smoker - Luffy daha uygun. Ancak 2 sene sonra Coby'nin kat ettiği yol ve Smoker'ın kat ettiği yolu görünce arada baya fark var. 2 sene önceki Luffy ile denk olan Smoker. İki sene sonra Luffy'nin baya altında. Coby ise tam tersine Luffy gibi çok hızlı gelişiyor.
 
Luffy=Yonkou üzeri
Zoro=Yonkou
Jinbei-Sanji= Amiral seviyesi
Franky-Robin= Amiral altı
Usopp-Brook= Koramiral Üstü
Nami-Chopper=Koramiral


Kıyaslamam Şöyle;

Yonkou Üstü= KK
Yonkou= BB
Amiral= Kizaru
Amiral Altı= Doflamingo
Koramiral Üstü= 2 Yıl önceki Lucci
Koramiral= Vergo
Koramiral Altı= 2 yıl önceki Jabura
 
Luffy=Yonkou üzeri
Zoro=Yonkou
Jinbei-Sanji= Amiral seviyesi
Franky-Robin= Amiral altı
Usopp-Brook= Koramiral Üstü
Nami-Chopper=Koramiral


Kıyaslamam Şöyle;

Yonkou Üstü= KK
Yonkou= BB
Amiral= Kizaru
Amiral Altı= Doflamingo
Koramiral Üstü= 2 Yıl önceki Lucci
Koramiral= Vergo
Koramiral Altı= 2 yıl önceki Jabura
Benim düşüncelerimi yazmışsın. Aynısını yazmama gerek yok.
 
Franky Dof seviyesimi olucak :( Tayfadan çok fazla şey bekliyosunuz. KK tayfasindaki herkes çok elit savaşçı olucak diye bir kural yok. Franky de seri sonu Kyros seviyesi olur. Luffy kk seviyesi. Zoro (Mihawkı yenicek seviyeye gelince otamatik en az Shanks olur zaten) younko. Sanjide Sakazukiyle ölümüne kapışıcak seviyeye gelir seri sonu. Diğerlerinin fazla bi önemi yok zaten.
 
Zaten umut etmekten öteye gidemiyorum bu konuda. Coby her ne kadar hızlı gelişiyor olsa da amiral olma arzusunu kekeleyerek dile getirip söyledikten sonra utanan biri. Adam söylerken kendi inanmıyor amiral olabileceğine. Ben Coby'nin potansiyelini görüpte kabul etmek istemeyen biriyim diyebilirim. Luffy ile kıyasıya rekabet söz konusu olunca, şöyle aklıma Alabasta arcınıda getirince Smoker 1000 kat daha çok yakışıyor oraya. Coby nin luffynin dengi olmasını hiç istemeyeceğim ama korkarım yine de o olacak, Smokerın akıbeti ne olur bilinmez.
Oda'nın marineford'da smoker'ı böyle güçsüz gostermesinin sebebinin onu ileriye sakladigini dusunuyorum ama coby'yi daha farkli yerlerde kullanir diye dusunuyorum.sonucta 2 yil sonra coby baya haki biliyofu hem adamda kral hakisi var bos karakter dil yani
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık