Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Aramaki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 245 60.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 160 39.5%

  • Kullanılan toplam oy
    405
Bir an önce çıkar umarım. Meyvesi de zoan olur inşallah aslında kadın çıkmasını isterim ama pek sanmıyorum. Erkek çıkacaktır.
 
Bu kadar Akainu vol 2 çıkacak,psikopatın önde gideni olacak yorumundan sonra artık Fuji sevmeyenleri Fuji'ye şükreder hale getirecek,Akainu'nun "Bu herifin yanımda durması bile sinirimi bozuyor" diyeceği birini bekliyorum. :/ Mesela Usopp'un güçlü versiyonu çıkabilir,üşengeç,aptal ama belli bi şart oluştuğunda gözünü budaktan sakınmayan biri çıkabilir. :S
 
Anket seçeneği cuk oturmuş çok merak ediyorum bu adamı/kadını :) Yonkoular ne kadar güçlü de olsa "amiral" havası, ağırlığı yerinde duruyor yine. Fuji'yi beğenmeyenler utansın bu arada :D
 
Amiral seviyesinde çıkacaktır her yeni çıkan karakter gibi. Ama amiral seviyesi denilip çop olanlardan değil, hakiki amiral seviyesi. ;)
 
Akainu'yla hiç anlaşamayacak bir tip olacaktır. Zaten iki yıl sonraki amiraller sanırım hep böyle çıkacak. Ancak konu adaleti temin etmeye geldiğinde kimse yerini dolduramayacak gibi. Toshiro Mifune'den esinlendiği için kılıç ustası çıkabilir. Bir logianın kılıç ustası çıkması pek beklenen bir şey değil. Bu sebeple ben de zoan bekliyorum. Çok merakla beklediğim bir karakter :utangac:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık