Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

    Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

    Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.9%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shabondyi hatirlayan varsa orda 3 kisi yanyanaydi ya kid law luffy artik onlar ittifak guzel kombolarla kaido amcaya gule gule diyebiliriz ama onunda hayalini gerceklestircek olabilirler
 
Kaido, Kid'i Luffy tarafına yollarken yanında Drake'i de yollayabilir, malum Kid'in konuşmaya mecali bile yok. Böylelikle Law-Drake-Luffy işbirliği kurulabilir. Kid zaten yenildiği için tekrardan Kaido'nun karşısına çıkamaz bence, daha adamın karşısında konuşamıyor bile nasıl korktuysa ya da dayak yediyse artık garibim.

Belki tayfanın diğer tümen komutanlarından birine saldırmak için yanında bulunabilir.

Ama benim içimi rahatsız eden, Dressrosa'da ki gibi dışarıdan yardım gelecek olması. Korsanlar Kralı'nın tayfası yardım alarak ilerlememeli.

Sanırım Luffy bir Roger etmeyecek. Ya da yanındaki tayfası bir Jolly Roger Korsanları kadar güçlenmeye bilir. Tayfaya acilen sağlam birinin gelmesi lazım Jinbei ile birlikte.

Diğer yıkımcılar Jack gibi bir şey çıkarsa ne bileyim bizden kim alabilir ki? Zoro neyse de Sanji o klasmanda değil gibi hala. Jack sanırım Doflamingo'dan daha güçlü. Luffy bile o kadar ıkındıktan sonra yenebildi Doffy'i. Zoro Pica'yı pek zorlanmadan saf dışı bıraktı belki Yıkımcılardan birini indirebilir ama Jinbe yada Sanji yıkımcılardan birisini zor alır gibi. Buda dışarıdan yardım alacak demektir.

Law belki yıkımcılardan birini alır diyelim, Doffy'e yenildi bu adam, yine aynı mantığı yürütürsek Jack Doffy'den güçlüdür diyelim, Law hangi Yıkımcıyı alabilir ki? Acaba Yıkımcılara karşı 2 vs 1 bir durum olabilir mi? Belki o zaman bir şeyler değişebilir.

Güç dengesi çok saçma duruyor, bence Wano'da Kaido olmayacak, belki Kaido'nun bir kaç önemli savaşçısı olabilir ama Wano Arc'ı Kaido ve tayfasının gücüne erişmek için bir basamak olacak bence.
Abartmayin doffy ya esittir ya az farkla gucludur jackten
 
Şu sanjinin mutlu mesut olmasını çok istiyorum lan, all blue felan değil o tarz mutluluğu yeterince görüyoruz zaten, muradına ersin. Birde romantik hali nasıl olur onu merak ediyorum, yine çapkınlık yapar mı acaba :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık