Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mangadaki Kutucuklar

Kutucukların içinde yazılanlar tartışılabilir mi?


  • Kullanılan toplam oy
    44
Şu da var mesela son örneklerden.
Burada da gaipten bilgi verir gibi. Bazen halkın gözünden bazen de tanrısal bi bakışla anlatıyor. Kimisi tartısılabilir böyle olunca da.
 
En güçlü ünvanında birinin o kadar kolay yarılması bana mantıklı gelmiyor. Bu adamda k.ahki yok mu, refleks yok mu, hadi onlar yok b.haki ile kılıcı durduracak güç yok mu? Bunların hiçbiri yoksa nasıl en güçlü o adam?
O kılıcı yediği anı aklıma getiriyorum aslında bence o kılıcı bilerek aldı ne olursa olsun daha bi kaç yıl önce uykusunda 550 milyon tekleyen adam orda öyle bi duruma düşmez, Akainu'nun Ace'nin kimliğini açıkladığı korsanların tuzağa düştüğü ve insanların WB'yi sorguladığı bi anda(Ki gerizekalılar iki dakikada o kıvama geldiler)WB kalkıp kendine saldıran çocuğum dediği kişinin ağzını yüzünü kıramazdı kırmazdı karekterine ters kendisine yapılan hareket her nekadar saçma ve gereksizde olsa bile WB çocuk olarak gördüğü için katlanıyordu o mallara, hatta sarılıyor elemana yani o kuşku, sorgulama olayı bi anda o darbeyi alıp Squardo'ya sarılmasıyla bitti.WB BB'yi bile son anda çocuğunum dediği için bırakmış biri o yüzden bana yapamayacağı bişeymiş gibi gelmiyor ki Croc saldırdığında Croc'u arkasından saldırmasına rağmen hissetmişti yani bence hissetmedi gibi bi durum yok.
Darbe almasına gelirsek adam son savaşı olduğu için saldı diye düşünüyorum Kokanın zaten olmadığı zamanlardı :gamyon:
Sonuçta hepimiz izledik, okuduk uzun uzadıya açılamaya gerek yok herkes kendi değerlendirmesini yaptı bence mekan dezavantajı olan bi yerde hemde evladı darağacındayken iyi işler yaptı, ölmesi için gereken tüm ortam hazır olmasına rağmen ilk vuruşu ve son vuruşu evlatlarından yemeside zaten savaşı kimlere karşı kaybettiğinin göstergesiydi.

WB tayfasının bitmesi yeni dünyada düzenin bozulması gerekiyordu yoksa denizlerde 20 yılı devirmiş bi tayfanın elemanlarının brezilya dizilerinde ki gibi birbirlerinin isimlerini (karşılarında amiral varken) söyleyip mecnun gibi yalın ayak o yöne doğru koşturacaklarını düşünmek saçmalık değilde nedir.

Önemli Not:Kral ölmeden Kral olamazsın :respect:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık