Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sugar

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 25 42.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 34 57.6%

  • Kullanılan toplam oy
    59

Sugar (Shugā), eski Donquixote Korsanları'ndaki tek özel yöneticiydi. Trebol Birliği'ne bağlıydı. Sugar, Doflamingo'nun Dressrosa'yı elinde tutmasının en büyük anahtarıydı. Hobi Hobi no Mi sayesinde ayrılıkçıları oyuncağa dönüştürerek, yalancı bir huzur ortamı oluşmasına sebebiyet vermiştir. Ayrıca Monet'in küçük kardeşidir. Usopp tarafından iki kez mağlup edilmiştir ve Doflamingo'nun da yenilmesinin ardından diğer tayfa üyeleriyle birlikte tutuklanmıştır.

Görünümü

Sugar on yaşında bir kız gibi görünüyor olsa da, aslında 22 yaşındadır. Şeytan Meyvesi'nin verdiği güç sayesinde meyveyi yediği yaştaki gibi kalmıştır. Mavimsi yeşil renkte kısa saçları ve koyu mavi gözleri vardır. Dressrosa'nın işgali sırasında açık renkli bir elbise ve kapşonunda ayı kulakları olan kırmızı bir pelerin giymişti. Yeraltında yaşamaya başladıktan sonra ise, üzerinde açık mavi benekler olan beyaz bir elbise giymiştir. Ayı kulaklı pelerinini çıkarmamıştır. Ayrıca sol gözünde bir monokl, kafasında da ufak bir taç vardır. Luffy'ninkine benzer terlikler giyer. Monoklının çerçevesi pembe, camı ise mor renktir.

Kişiliği

Sugar, Doflamingo'ya oldukça sadık bir kızdır. Onun Dressrosa'yı ele geçirmesinde büyük yardımları dokunmuştur. Masum görüntüsüne rağmen, zalim biri olduğu söylenebilir. Binlerce kişiyi oyuncağa dönüştürüp köle yapmış ve köle yaptıklarının varlığını herkese unutturmuştur. Bu yaptığı ile gurur duymaktadır. Oyuncakları normale döndüğüne oldukça sinirlenmiş ve intikam yemini etmiştir.

Sugar her ne kadar gerçekte olgun bir kadın olsa da, çocuksu davranışları da vardır. Doflamingo'yu bulmak için sarayda çocuk gibi koştururken görülmüştür.

Sugar etrafında olan olaylara karşı kayıtsız bir tutup içerisinde gibi görünmektedir. Baby 5, Doflamingo'ya saldırdığında hiç tepki vermemiştir. Ancak ekstra baharatlı Tatababasco içeren üzümü yemiş Usopp'un suratını görünce, ruhunu teslim edecek hale gelmiştir. Usopp'un o görüntüsünden o kadar korkmuştur ki, bayılmıştır. Bu dehşet onda uzun burunlu her şeye karşı bir korku hissetmesine neden olmuştur. Kendisine sosis vermeye çalışan uzun burunlu bir askeri görünce, korkudan aklı çıkmıştır.

Sugar üzüm yemeyi çok sever. Genelde üzümleri parmaklarına takarak tek tek yer. Trebol'ün koruması altında olsa da, ona karşı oldukça kabadır. Ayrıca çocuksu görünüşünden dolayı zayıf biri olarak görülmekten nefret eder. Bunu yapanlara ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamaya çalışır.

Yetenek ve Güçleri

Sugar çocuksu fiziğine rağmen güçlü sayılabilecek biridir. Fiziksel güçten ziyade, hızı ve çevikliği üst düzeydedir. Normal insanların göremediği hızlarda hareket edebilen Tontatta cücelerinden tek bir saldırı bile almadan, hepsini aradan çıkarmıştır. Bu avantajlarına rağmen, mental yönden zayıftır. Usopp'un tuhaf suratından korkması bunun kanıtıdır. Bu durum kendisinin zayıf noktası olmuştur, uzun burunlu her şeye karşı korkmaya başlamıştır. Bu görüntüden bu kadar korkmasının nedeninin, çocukluğunda çok büyük acılar çektiğinden kaynaklandığı düşünülmektedir.

Şeytan Meyvesi
Sugar, Paramecia türü bir meyve olan Hobi Hobi no Mi'yi yemiştir. Meyve ona dokunduğu canlı varlıkları oyuncağa dönüştürme ve onların varlığını hatıralardan silme gücü vermiştir. Sugar bu yeteneğini Doflamingo'nun Dressrosa'yı ele geçirme sürecinde yoğun olarak kullanmıştır ve göstermelik bir huzur ortamı oluşmasını sağlamıştır. Meyve gücü kurbanını anında oyuncağa dönüştürür. Sugar hızlı bir karakter olduğundan, birçok düşmanı birkaç saniyede oyuncağa dönüştürebilir.

Meyvenin verdiği diğer bir güç de, sonsuz gençliktir. Sugar normalde 22 yaşında olmasına rağmen, meyveyi yediği yaşta kalmıştır. Bu yüzden 10 yaşında gibi görünmektedir. Meyvenin bu yaşlanmayı durdurucu gücü, kurbanları için de geçerlidir. Kyros, on yıllık oyuncaklık serüveninin sonucunda tekrar insan olduğunda, oyuncağa dönüştürüldüğü zamanki halinde ortaya çıkmıştır. Herhangi bir yaşlılık belirtisi görülmemiştir. Sugar'ın oyuncak yaptığı kişilerin üzerinde kesin bir hakimiyeti vardır. Fakat oyuncakları kontrol edebilmesi için, onlarla kontrat yapması gerekmektedir. Kontrat yapılmayan oyuncaklar, özgür irade sahibi olarak kalabilirler.

Ek Bilgiler

- Sugar, tanıtılan son Donquixote Korsanları yöneticisidir. Ancak gösterilmeden önce, Cotton tarafından adı söylenmiştir.

- Law'un geçmişi gösterilirken, Donquixote Ailesi'nin içinde Sugar görünmemektedir. Buradan yola çıkarak Sugar'ın o dönemde tayfada olmadığı anlaşılmaktadır. Ayrıca bu durum, Law'un Sugar'ı gördüğünde neden tepki vermediğini de açıklamaktadır.

- Bir SBS'de Oda, Sugar'ın 22 yaşındaki halini çizmiştir. Aşağıda görebilirsiniz.

- Sugar, 5. One Piece Popüler Karakterler sıralamasında 39. sıradadır. Bu onu Doflamingo'nun tayfasındaki en popüler yönetici yapmaktadır.

- Sugar'ın meyvesi, bir meyvede birbiri ile alakasız üç farklı güç veren bilinen tek meyvedir (Oyuncağa dönüştürme, varlığı unutturma, biyolojik ölümsüzlük).

Künye

Adı: Sugar
Okunuşu: Shugā
İngilizce Adı: Sugar
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 682, Anime 608
Bağlantıları: Donquixote Korsanları (Eski)
Unvanları: Korsan, Özel Yönetici (Eski)
Yaşadığı Yerler: Dressrosa (Eski)
Biyolojik Yaşı: 10
Gerçek Yaşı: 22
Durumu: Canlı
Boyu: 1.2 metre civarı

Şeytan Meyvesi
Adı:
Hobi Hobi no Mi (Tr. Hobi Hobi Meyvesi, İng. Hobby Hobby Fruit)
Anlamı: Hobi
Türü: Paramecia
 
Son düzenleme:
Ellerine sağlık öncelikle.
Sugar'ı hem kendinden ötürü hemde kardeşinden dolayı çok severim.:/ Senaryo kurbanı olmasa çok farklı olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık