Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Dünyanın en güçlü adamının tayfası beklentiyi karşılayamadığı için böyle oluyor hep, en azından 1 amirali almaları lazımdı Marineford'da.
 
@EdwardNewgate kaptanımın hatrına birkaç bişeyler yazayım.

Bence Marco Doflamingo'yu alır.Hadş Dof aldı diyelim.Bence mecal diye bişey kalmaz Dofta.Geriye kimler kaldı?Ace,Jozu,Vista,Thatch.Eee bunlardan birini de Law alır desek.Kaldımı 3 kişi.Bence bu kalan üçlü ışık hızı ile temizler diğerlerini.

Şunu da belirteyim alıntılara cevap vermeyeceğim sadece kaptanım istedi diye bişeyler yazdım :)
 
oha 100 sayfayı gecmiş konu :D

doflamingo tayfasını savunan arkadaslar, biraz bekleyin wb korsanlarını daha iyi görücez. marco, teach ve jozu üçlüsünü wbnin , kaidodaki vurucu timi gibi en güclü üçlüsüydü. arkadan gelen ace ve vistayla wbnin tayfası gercekten saglam bir tayfaydı. ama nasıl doflamingo tayfasını öve öve bitiremeyenler, yenilgilerini gördükten sonra yerden yere vurdular :D , wbnin tayfasıda bir savas kaybettigi için doflamingonun tayfasıyla kıyaslanır oldu.

neyse zaman ilerliyor. yonkoların asları dısında sadece son kalan devrim komutanını, marcoyu, mihawkı vede greenbullu bekleyin asagı yukarı aynı güclerde 4 tane adam sırayla girecek piyasaya diye düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık