Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 809 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler simdi spoilerdeki ağızı açık neko reyiz olabilir inuyada baktığımızda iriler biraz .ikisi birlikte gökyüzü adalarında takılmış olabilirler mi ?.
 
Tamam haklısın da yine de Dof'un güncellenmiş ödülünün o kadar olacağının bir garantisi yok. 1 Milyar belli gerçekten büyük bir rakam. Ve şu ana kadar gördüğümüz en büyük ödül olan 550milyonun neredeyse iki katı. O yüzden herkesin şaşırması doğal.:D
Odul guzel, seriye heyecan katti fakat gene kafalarda oran hesaplamalarina girecek forum. Biliyorum ben :(
Jack, Dof'tan gucludur fakat cosmamak lazim :(
 
18 yıllık seride gördüğümüz en yüksek ödül 550 milyonken bi anda milyar seviyesine geçmek. İnsanları dumur etmeyi seviyor bu oda. Tuhaf adam vesselam.
 
Jack'in ödülünün yüksek olmasının sebebi Kid ile aynı sebepten halkı katlediyorlar.Luffy kaç tane lord indirdi üstüne Kutsal ejderlerden birini dövdü ama Kid'in ödülünü geçemedi. Ne kadar sade vatandaş ölürse o kadar ödülün artar. Jacak'de bunu en yapanlardan biri. Adam Zou'da gaz kullandı.
 
Odul dofa ne zaman, jack'e ne zaman verilmis?
Yanlış anladın. Mingo'nun ödülü güncellense ve 1 milyar :beli: olsa idi adam hak ediyor bu ödülü derdim. Vurgu yapmak istediğim nokta, Jack'in Mingo gibi işler yapmamasına rağmen ödülünün bu kadar yüksek olmasının gücüyle alakalı olabileceği. Çünkü seride bir korsana ödül verilmesinin 3-4 mantığı var:

  1. Mingo gibi işler yapabilecek çapın olacak.
  2. Luffy ve Ace gibi baban, deden, amcaoğlun ensesi kalın biri olacak; D. olacaksın vs. Sağlam ödülün garanti.
  3. Hükumeti direkt ya da dolaylı yollardan tehdit edecek işler yapacaksın. Örn: Luffy Enies Lobby, Dragon devrim hareketi.
  4. Bunlardan hiçbirine sahip olmayıp çok güçlü olacaksın :cool:
Şimdi... Jack yukarıdaki tariflerden hangisine daha çok uyuyor'a binaen bir değerlendirme yaptığımda ben 4. seçeneğin kendisine daha çok uyduğunu görüyorum şu an için. Hee Kaido'nun adamı olmasının tabi ki de etkisi vardır. Ama şu an bildiklerimize göre, genel manada bakıldığında Jack'in ilk 3 seçenekten çok 4. seçeneğe daha yatkın olduğu izlenimi hakim bende.

Not: Bilmediğimiz bir iş de çeviriyor olabilir Jack. Şu anki bilgiler ışığında görünen köyü tarif ettim ben sadece :p
 
Ooooooooooooooo-haa diyorum afedersiniz :hoo:

Ödüller her ne kadar güç göstergesi olmasa da bu adamın Mingo gibi bir rolü yok bu seride (Silah ve smile ticareti). Üstelik Mingo kutsal ejder. Yani konu ödülse Mingo'nun ensesi epey kalın. Zaten Mingo gibi alt yapıya sahip bir adam sayılı bu seride. O yüzden Jack, ödülünü artıracak böyle sebeplere sahip değilken 1 milyar :beli: ödüle sahip ise kusura bakmayın ama bunun direkt olarak güçle alakası vardır beyler.

Tabi bu ödül Jack'in denizci konvoyuna saldırdığı zamandan sonra güncellendi mi yoksa eski ödül mü bilmiyorum. Ama eski ödül ise yukarıda söylediklerim geçerli.

1 milyar :beli: çok ciddi bir rakam. Beklemedeyiz :fool:
Bu bir flashback olduğundan jack de buraya saldırdıktan sonra gemiye saldırdığından ötürü saldırmadan önceki ödül bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık